2019-02-23 02:51


Detalii ŞOCANTE după crima de la spitalul din Slatina: Legiştii spun că nu au întâlnit o cruzime similară

 |  15:14
Detalii ŞOCANTE după crima de la spitalul din Slatina: Legiştii spun că nu au întâlnit o cruzime similară

Detalii cutremurătoare ies la iveală în legătură cu crima de la Psihiatria Slatina, după efectuarea necropsiei infirmierului şi asistentei, medicii legişti declarând că nu au mai văzut atât de multă cruzime.

Medicul şef al Serviciului Judeţean de Medicină Legală Olt, Liviu Radu, a declarat că infirmierul Gheorghe Ghenea şi asistenta Ramona Cosmescu au avut parte de o moarte violentă, din cauza hemoragiei interne şi externe.

”Diagnosticele celor doi seamănă foarte multe mult. Moartea a fost violentă şi a fost cauzată de hemoragia internă şi externă, consecinţă a multiplelor plăgi, atât toracice, cât şi cervicale. Cele toracice au afectat plămânii, bineînţeles, la ea şi aorta, iar cele cervicale au afectat mănunchiul vascular-nervos al gâtului, la ambele persoane. A fost sângerare mare”, a declarat Liviu Radu, potrivit Mediafax.

Potrivit legiştilor, după ce a ucis-o pe asistentă, infirmierul s-a lovit în repetate rânduri cu cuţitul.

”Vreo 17 lovituri de cuţit avea ea, iar el vreo 13. N-a fost nicio luptă, el a lovit-o până a ucis-o, apoi şi-a dat singur cu cuţitul”, a arătat Radu.

Cea mai adâncă plagă pe corpul asistentei Ramona Cosmescu este în zona gâtului.

”N-aş putea să spun că a încercat să o decapiteze. A tăiat-o la gât ca să o omoare, nu neapărat ca să o decapiteze. Este o tăietură mai adâncă decât la el, dar şi el s-a tăiat în zona gâtului”, a afirmat medicul legist.

Liviu Radu a mai spus că rar i-a fost să mai vadă scene de asemenea cruzime: ”Scene urâte, din păcate. Cred că am mai văzut ceva asemănător, oarecum, dar bărbatul nu-şi dăduse atât de multe lovituri. Era vorba doar de una, în inimă”.

Pe de altă parte, sora lui Ghenea a fost cea care a ridicat trupul neînsufleţit al bărbatului, înmormântarea urmând să aibă loc marţi, în comuna natală Brebeni.

Femeia a declarat că va depune plângere împotriva lui ”Plimbatu”, poliţistul indicat în biletul de adio de infirmierul Gheorghe Ghenea. Sora criminalului consideră că omul legii este responsabilul moral pentru faptele fratelui ei.

”În ultima perioadă a fost mai tăcut. Nu mi-a povestit nimic de relaţia cu ea. Sunt hotărâtă să depun plângere împotriva celui care apare menţionat pe bilet. Nu ştiu despre ce poliţist poate să fie vorba, dar după înmormântare o să mă duc şi o să depun plângere”, a declarat femeia.

Infirmierul Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, a ucis-o, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Ramona Cosmescu, de 46 de ani, asistentă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, cu care avea o relaţie de natură sentimentală, după care s-a sinucis. Cei doi erau baricadaţi în sala de tratament a spitalului, iar în jurul orei 1.30 colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă.

Ulterior, în locuinţa infirmierului a fost găsit un bilet de adio, în care scria că asistenta avea o relaţie cu un poliţist şi că cei doi puneau presiune pe el pentru a ucide un medic şi o asistentă. O copie a biletului a fost găsită şi asupra lui Gheorghe Ghenea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-05

TAGURI: crima, slatina, detalii crima,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
15 Mar 2018

In Timisoara, mamă și-a ucis fetița de 4 ani."...Este vorba de lipsa de doctori, lipsa de psihologi sau o formatie profesionala insuficienta, lipsa de asistenti sociali, de tot ceea ce inseamna buna administartie, lipsa de spiritualitate inlocuita de bigotism si religiozitate", a argumentat Gabriel Diaconu... Psihiatrul considera ca nu exista o legatura intre meseria femeii si fapta saNu m-ar şoca să aflu că această femeie făcea parte dintr-un cult religios non-ortodox,..."____--------_____Ei bine, legatura exista, si exista in majoritatea cazurilor de violenta a dascalilor, asupra elevilor...Mai de mult, faceam o clasificare a celor mai importante profesii din lume, din toate timpurile si pe locul I puneam agricultorii, apoi(loculII) invatatorii de clasele I si II(deci si educatorii de grdinita) apoi profesia medicala si judecatorii...Iar invatatorii de clase mici sunt atat de importanti, pentru ca ei sunt plugarii care au migrat intr-o regiune nepopulata si trebuie -cu adevarat- sa desteleneasca acel pamant, sa-l faca productiv... Pana aici este clar, insa pentru aceasta profesia -la pachet, fara exceptie- vine marea frustrare si imperioasa necessitate de a ascunde aceasta frustrare, care -de multe ori- se revarsa in violenta... Cat despre cult non-orthodox, idea este total aiurea, individual are o gandire extrem de partinica, probabil ca este afiliat-cumva- cu vreo familie de popi ortodocsi...Solutia reducerii acestor incidente consta in cresterea numarului de cadre asistente la aceiasi clasa, si invatatori " de rezerva", incat titularii sa poata lua mici vacante-platite- , mai des decat restul dascalilor, de la clase mai mari...Iar asta presupune o economie puternica fara hoti si devalizatori, ori Romanie este tocmai tara unde cei care muncesc sunt considerati sclavi si exploatati pana crapa, de catre alde dragnea, iohanis si companiile...
LEVST.
15 Mar 2018

Nu lipsa medicilor duc la asemenea evenimente ci -mai degraba- saracia si indoctrinarea religioasa(indiferent care),cele doua merg mana-in-mana perfect, religia este cureaua de tramsmisie si mijlocul prin care politicul ilustreaza idea ( foarte corecta) ca " religia este acel lucru , care face ca saracii sa fie tinuti in frau, pentru a nu-i ucide pe bogati"...Iar bogatii Romaniei -ca si clase (mai bine zis caste) bine definite- sunt politicienii si popimea...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...