2019-01-17 13:08


Directoarea unei şcoli, demisă după ce pe site-ul unităţii de învăţământ au apărut anunţuri erotice

 |  07:14
Directoarea unei şcoli, demisă după ce pe site-ul unităţii de învăţământ au apărut anunţuri erotice

Directoarea şcolii generale "Ion Borcea", din Agigea, Doiniţa Sârbu, a fost demisă, după ce pe site-ul unităţii de învăţământ au apărut mai multe anunţuri erotice.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, au precizat, că demiterea va intra în vigoare din 13 mai, urmând ca până atunci Consiliul de Administraţie al şcolii să îşi aleagă un nou director, având în vedere că nu există adjunct.

Directoarea le-a spus reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar că nu ştie cum au ajuns acele anunţuri pe site-ul şcolii, iar cel care se ocupa de pagina web este informaticianul şcolii.

Pe site-ul şcolii "Ion Borcea", pe lângă informările legate de deciziile unităţii şcolare şi de rezultatele elevilor la învăţătură, exista o rubrică de anunţuri unde erau câteva zeci de mesaje pentru cumpărarea de servicii de escortă sau masaj erotic.

Site-ul respectiv nu mai este în prezent funcţional.

De asemenea, conducerea şcolii a deschis o anchetă pentru a stabili cum au apărut aceste anunţuri pe site. Şi poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi în legătură cu acest caz, urmând să înceapă verificările.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: directoare, scoala, demis, site, unitate, invatamant, apare, anunturi, erotice, agigea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...