2018-12-10 02:57


Directorul Romatsa a demisionat

 |  21:52
Directorul Romatsa a demisionat

Potrivit unor surse Digi24, Iulian Ghiocel Matache i-a cerut marţi demisia directorului Romatsa, Ion Aurel Stanciu. Solicitarea ministrului vine pe fondul conflictului managerului cu sindicaliștii. Stanciu a demisionat.

Ion Aurel Stanciu a plecat de la șefia ROMATSA, acesta fiind numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Sindicaliştii ROMATSA, care au anunţat declanşarea grevei generale pe 1 septembrie, fac dezvăluiri care provoacă îngrijorare referitoare la siguranţa traficului aerian pe deasupra României. Controlorii de trafic, care de câteva luni poartă un adevărat război cu directorul ROMATSA, spun că, din cauza echipamentelor depăşite, ajung să piardă contactul cu avioanele.

„Acest sistem, dacă ne dispar avioane de pe ecran, nu se aude bine în frecvenţă, nu putem să îl reparăm, nu sunt specialiştii care l-au creat, italienii de la care îl cumpăraserăm, pentru că n-au vrut să mai dea bani, azi nu mai avem acest contract de mentenanţă. Foarte multe ţinte care au dispărut de pe ecran. Ţintele sunt avioanele. Tu vezi pe ecran o ţintă, să zicem TAROM 234 şi, la un moment dat, dispare, nu mai vezi nimic, nu mai există informaţia respectivă. Pot să îl coordonez dacă vorbesc cu el, dar, practic, în momentul ăla nu îl mai văd”, susține Gabriel Tudorache, lider de sindicat, problemele cu care se confruntă angajaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-26

TAGURI: ministrul transporturilor, director romatsa, demisie, scandal, sindicalisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE
25 Aug 2015

Niste ametiti inbuibati . Totul este la intimplare , specialistilor mafioti . Ce bine ar fi sa le cada un avion de Baneasa pe cladirea lor . Tot este pe traseul lor .
CROCODILUL FLAMAND
25 Aug 2015

ACUM TREBUIE REEVALUATI TOTI "PILOSII" ANGAJATI PE BAZA DE PILE-CUNOSTINTE-RELATII>>>>>ASTIA SUNT TOTI CU DUBLA COMANDA....TE MAI SI MIRI CUM DREAQU CAD AVIOANELE CA MUSTELE....AVIONUL DE LA BALOTESTI A FOST O CRIMA CU EPOLETI...IA SA LAMURITI ACUM CINE E NEMERNICUL...
Random imageUltimele stiri


loading...