2019-05-19 15:46


DOCUMENT. Comisia Europeană ne AVERTIZEAZĂ: Ce se întâmplă cu TARIFELE RCA

 |  17:16
DOCUMENT. Comisia Europeană ne AVERTIZEAZĂ: Ce se întâmplă cu TARIFELE RCA

Stabilirea unor plafoane la tarifele RCA pe care asigurătorii le pot aplica 'clienților cu risc ridicat', limitarea la maxim 25% din tariful final RCA a cheltuielilor administrative și de vânzare ale poliței de asigurare și obligația asigurătorilor de a notifica ASF înainte de orice intenție de modificare a primelor de asigurare sunt principalele nereguli pe care Comisia Europeană le vede în legislația RCA din România, potrivit unei informări transmise de la Bruxelles autorităților române, document obținut de HotNews.ro.

HotNews.ro a obținut un document interinstituțional prin care Reprezentantul Permanent al României la Uniunea Europeană, Luminița 

DOCUMENT. Comisia Europeană ne AVERTIZEAZĂ: Ce se întâmplă cu TARIFELE RCA
zoom

Odobescu, comunică oficialilor din Ministerul Afacerilor Externe (MAE), din Ministerul Finanțelor Publice (MFP), din Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), din Administrația Prezidențială (AP) și de la Cabinetul Primului Ministru, ce prevederi din legislația RCA din România ar încălca legislația UE."Comisia consideră că:- prin menținerea articolului 11 alineatele (2) și (3) din Norma 20/2017 privind asigurările auto, care îi obligă pe asigurători să notifice în prealabil ASF România orice intenție de modificare a primelor de asigurare și să prezinte un raport întocmit de un actuar independent care să confirme că primele au fost calculate în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, a articolului 18 alineatul (4) din legea 132/2017, care limitează ponderea costurilor administrative și de vânzare în calcularea primelor de asigurare de către asigurători, a articolului 19 din Legea nr. 132/2017 și a articolului 14 din Norma nr. 20/2017 privind asigurările auto, care stabilesc un plafon pentru tarifele de primă pe care asigurătorii (cărora le-au fost 'alocați' clienții cu risc ridicat de către BAAR) le pot aplica unor astfel de 'clienți cu risc ridicat', România nu și-a îndeplinit obligațiile care îi revin în conformitate cu articolele 21 și 181 din Directiva Solvabilitate II.

DOCUMENT. Comisia Europeană ne AVERTIZEAZĂ: Ce se întâmplă cu TARIFELE RCA
zoom
prin menținerea articolului 10 alineatului (5) din Norma de aplicare 20/2017 privind asigurările auto, care îi obligă pe asigurători să emită, pentru anumite categorii de vehicule, o poliță valabilă doar pe teritoriul României și să stabilească tariful de primă luând în considerare riscurile aferente, România nu și-a îndeplinit obligațiile care îi revin în temeiul articolului 14 din Directiva privind asigurarea auto.", se arată în documentul obținut de HotNews.ro (vezi imaginile atașate).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-08

TAGURI: document, comisia europeana, avertisment, lege, tarife, rca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
30 Aug 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG