2019-01-21 01:27


Doi suceveni au ZBURAT cu 250 de km/h de pe şosea, în timp ce făceau live pe Facebook - VIDEO

 |  14:54
Doi suceveni au ZBURAT cu 250 de km/h de pe şosea, în timp ce făceau live pe Facebook - VIDEO

Doi tineri din Suceava au provocat un accident incredibil în timp ce făceau live pe Facebook. Maşina în care se aflau şi care se deplasa cu aproape 250 de km/h a zburat de pe şosea, a lovit acoperişul unei case cu etaj, s-a răsucit în aer, a lovit o altă casă şi apoi s-a prăbuşit în curte.

Totul s-a întâmplat, vineri noaptea, în jurul orei 02.00, în satul Oniceni, comuna Forăşti din judeţul Suceava.

Şoferul unui autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Germania, un tânăr de 21 de ani, conducea cu o viteză de aproape 250 de km/h, în timp ce un alt băiat în vârstă de 22 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă, făcea live pe Facebook.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul direcţiei maşinii, din cauza vitezei excesive.

Au urmat momente de coşmar pentru cei doi tineri.

Accidentul de la Oniceni a fost transmis live pe Facebook de pasager

Maşina a rupt două garduri, a urcat pe rampa construită deasupra unui beci şi şi-a luat efectiv zborul.

A ajuns la aproximativ opt metri înălţime, a distrus acoperişul unei case cu etaj, iar din impact s-a răsucit în aer, a lovit acoperişul unei alte case şi într-un final a 'aterizat' în curtea unei case, acolo unde a distrus doi pereţi ai locuinţei.

Oamenii care locuiesc în casele distruse au fost treziţi din somn de bubuiturile puternice şi au sunat la numărul de urgenţă 112, notează cronicadefalticeni.ro.

Cei doi tineri au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scoşi de un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.

Şoferul autoturismului a fost transportat, în comă, la spital, în timp ce pasagerul care făcea live pe Facebook s-a ales, prin minune, cu numai câteva zgârieturi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-30

GALERIE MEDIA

Doi tineri din Suceava au zburat cu 250 de km/h pe şosea, în timp ce făceau live pe Facebook

TAGURI: accident, suceava, live, facebook,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
01 Iul 2018

Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...