2018-12-14 07:48


Doi tineri, acuzaţi că i-au introdus în anus o coadă de mătură unui coleg de cameră

 |  12:21
Doi tineri, acuzaţi că i-au introdus în anus o coadă de mătură unui coleg de cameră

Procurorii Parchetului Judecătoriei Timişoara audiază doi tineri acuzaţi că au agresat sexual, în noaptea de joi spre vineri, într-un internat al Liceului Sportiv din Timişoara, un coleg de cameră de 13 ani. Adolescenţii i-ar fi introdus acestuia din urmă în anus o coadă de mătură şi un dop.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Mirela Drăghicioiu, joi seară, doi adolescenţi, de 17, respectiv 18 ani şi-au agresat sexual un coleg de cameră, în vârstă de 13 ani.

”Tatăl unui copil de 13 ani a sesizat Poliţia despre faptul că acesta a avut un incident cu doi colegi de cameră. Poliţiştii au stabilit, în urma audierilor, că, după ce a ieşit de la duş, băiatul de 13 ani a avut o altercaţie verbală cu cei doi, în urma căreia aceştia au hotărât să îi aplice o corecţie. Cei doi agresori sunt bănuiţi de tentativă de viol. Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, procedându-se la reţinerea celor doi pentru 24 de ore”, a precizat Mirela Drăghicioiu, potrivit Mediafax.

Poliţiştii care investighează cazul au afirmat că cei doi agresori i-ar fi introdus băiatului de 13 ani o coadă de mătură şi un dop de PET în anus.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili şi care au fost măsurile organizatorice în internat şi dacă exista sau nu un supraveghetor la momentul incidentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: doi, tanar, acuzat, introduce, anus, coada, matura, coleg, camera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...