2017-01-18 19:19

SOCIAL


Donaţii de medicamente pentru sinistraţi

 |  14:16
Donaţii de medicamente pentru sinistraţi

Persoanele din localităţile afectate de ninsori ar putea primi antibiotice, antialgice, antiinflamatorii etc dacă producătorii de medicamente vor răspunde la apelul ministerului Sănătăţii şi vor dona produse medicamentoase.

Până în prezent, compania Antibiotice Iaşi şi-a arătat disponibilitatea de a participa la această acţiune. În prezent, la nivelul Direcţiilor de Sănătate Publică din Vrancea şi Buzăuse face un necesar privind nevoile existente la nivelul localităţilor afectate, astfel încât la începutul săptămânii viitoare produsele să poată fi transportate şi distribuite către beneficiari.

În ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat un număr de 184 persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau centrele sociale, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii. Dintre acestea, 57 au avut nevoie de îngrijiri medicale în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă. Au mai fost înregistrate şi 3 decese, în judeţele Argeş (2) şi Teleorman. De la avertizarea cod galben de ger emisă de meteorologi şi până în prezent, la nivel naţional s-au înregistrat 68 decese din cauza hipotermiei severe. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-21

TAGURI: medicamente, donatii, sinistrati, producatori, SMURD, deceseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image