2016-10-26 16:40

SOCIAL


Dosar penal pentru blocarea traficului

 |  16:45
Dosar penal pentru blocarea traficului

Poliţia a deschis dosare de cercetare penală pentru trei şoferi care şi-au parcat maşinile în mijlocul drumului, blocând circulaţia mijloacelor de transport în comun. Miercuri, mai multe troleibuze au rămas blocate pe Bdul Mircea Vodă, iar altele pe Bulevardul Dacia, din cauza unor şoferi care şi-au lăsat maşinile în mijlocul drumului. În această situaţie s-au aflat şoferul unui Renault Laguna, în vârstă de 46 de ani, cu iniţialele M.D., care şi-a lăsat maşina între orele 10.40 şi 12.25 pe Bdul Mircea Vodă, proprietarul de 41 de ani al unui Ford Focus care a blocat Bdul Dacia şi proprietarul unui VW Passat, în vârstă de 46 de ani, care a blocat str. Traian timp de două ore şi un sfert. Tuturor li s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic prin blocarea cu intenţie a drumului public, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: circulatie, dosare, penal, trafic, soferi, masini, blocareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ASF a decis: cât vor plăti șoferii pentru RCA Transportatorii vor plăti o primă RCA de maximum 7.534 de lei pentru un autovehicul de transport... 17 Oct 2016 | (0)
DNA anunță două dosare penale legate de Bechtel Direcţia Naţională Anticorupţie instrumentează, în prezent, două dosare penale cu privire la... 11 Oct 2016 | (3)