2018-12-13 08:25


Dragnea anunță CREȘTEREA contribuțiilor la pensii și sănătate

 |  17:29
Dragnea anunță CREȘTEREA contribuțiilor la pensii și sănătate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni că nu se pune problema ca cetăţenii să meargă la ANAF să-şi plătească singuri contribuţiile la pensii şi sănătate, aceasta rămânând în sarcina angajatorului, şi a adăugat că sumele vor fi mai mari.

"Nu se pune problema ca vreun cetăţean român angajat undeva să meargă singur să-şi plătească singur contribuţia CAS şi CASS. Tot angajatorul, tot firma va face aceste plăţi. Da, le vom face în contul angajatului, adică angajatul va avea o contribuţie la sănătate şi o contribuie la pensie mai mare, dar nu el va face acest ordin de plată, ci tot firma. Pentru că au apărut informaţii că vor merge oamenii la ANAF. Nu este adevărat. (...) Plăteşte firma contribuţia în contul angajatului, pentru că se vorbea că se mută în sarcina angajatului. Acum, contribuţia pentru fondul de pensii şi pentru sănătate au nişte valori. Ele vor fi mai mari. Asta înseamnă că în contul fiecăruia dintre noi atât la pensii, cât şi la sănătate vor fi sume mai mari pe care le va plăti efectiv firma, dar în contul nostru, pentru noi. Contribuţia la pensii va merge până la 25% şi la pensii 10%", a declarat Dragnea la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.El a adăugat că nu au fost prezentate cifre cu privire la rectificarea bugetară."Ministerul Finanţelor n-a prezentat nicio cifră cu privire la rectificarea bugetară, au spus că lucrează şi - pe bună dreptate - sunt ministere care au un grad de execuţie foarte mic. Ca să înţeleagă toată lumea, gradul de execuţie este cât s-au cheltuit din bugetul pe care l-au avut - un procent de 2%, 3%, 5%, 7% la jumătatea anului este de neacceptat", a arătat Liviu Dragnea. El nu a dorit să precizeze despre ce ministere este vorba, precizând doar că "sunt mai multe ministere".Întrebat dacă declaraţia de patrimoniu va fi de la 1 ianuarie 2018, Dragnea a menţionat: "Aşa ar trebui. Dar în această vară o să ne prezinte Guvernul şi decizia finală".În opinia preşedintelui PSD, implementarea impozitului pe venitul global din 2018 este foarte dificilă. "E foarte greu, pentru că au fost nişte întârzieri. Dar săptămână de săptămână vor prezenta progresele făcute", a motivat Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

TAGURI: psd, dragnea, impozite, contributii pensii, contributii sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Iul 2017

Parlamentul trebuie dizolvat. Dupa validare (folosindu-e norme si reguli africane ori specifice lumii a treia, antidemocratice ) parlamentarii si-au vota drepturi de nababi si reducerea obligatiilor si responsabilitatilor apoi au plecat in vacanta, dovedind astfel ca toate partidele parlamentare sunt grupari infractionale de crima organizata.DE 27 de ani se dovedeste ca RO este un stat de sinucigasi ACUM ESTE UN MOMENT DE RASCRUCE pentru ISTORIA ROMANIEI daca nu va fi valorificat vom ajunge ca NATIUNE la groapa de gunoi a istoriei si a lumii.
ANONIM
19 Iul 2017

DOSARUL LUI DREAK-NEA CU ALEGERILE este la fel ca cel a lui NASTASE cu termopanele pentru a-i spala pe puscariasi EI DOI au FAPTE PENALE EXTREM DE GRAVE CU PERICOL SOCIAL DEOSEBIT DE GRAV care nu se pot prescrie. Pentru diminuarea MARII CORUPTII din RO printre altele sunt necesar cateva masuri administrative; sa se desfiinteze urgent CONSILIILE JUDETENE (structuri pur mafiotice si inexistente in alte state civilizate) care BARONIZEAZA Romania SARACIND populatia, dar si a JUDETULUI ILFOV - cea mai mare zona ciminogena din Ro CARE INCONJOARA CAPITALA in mod CIRCULAR ca o caracatita si unde se intinde ca o CIUMA - tot aici este si principala pepiniera a MAFIOTILOR si BANDITILOR autohtoni si straini . Aceste ANOMALII sau GROZAVII facute in numele democratiei sau descentralizarii aduc prejudicii enorme, grave, bunului mers al societatii romanesti. Pentru administrarea judetelor sunt suficiente PREFECTURILE , PRIMARIILE si CONSILIILE LOCALE, este adevarat ca, CONSILIILE JUDETENE sunt structuri POLITICO-MAFIOTE ce intretin si dezvolta MAREA CORUPTIE din Ro. In consiliile judetene se regasesc GUNOAIE UMANE, SEMIDOCTI, BANDITI, TICALOSI, ETC. Jud IF este intr-adevar o structura administrativa UICA in LUME cu un teritoriu distribuit circular in jurul capitalei unde se cultiva si se dezvolta FAUNA MAFIOTA SI CEA CRIMINALA in detrimentul dezvoltarii normale a ZONEI METROPOLITANE.
Random imageUltimele stiri


loading...