2019-05-25 12:37


Dragnea șochează! Reducere de 50% pentru studenți la transportul aerian

 |  13:01
Dragnea șochează! Reducere de 50% pentru studenți la transportul aerian

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent vineri la Topoloveni, judeţul Argeş, a apreciat că este realizabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru cursele aeriene interne în cazul studenţilor.

"Am stabilit - şi până la urmă s-a aprobat - transport gratuit pe calea ferată (pentru studenţi, n.r.). Mi se pare o idee foarte bună şi aceasta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării. Cred că o să fie bucuroase şi companiile de transport. Dar da, eu cred că se poate face", a declarat el în cadrul unei întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai PSD la Centrul Cultural din Topoloveni.Precizările au fost făcute după ce o studentă care a luat cuvântul a salutat introducerea transportului gratuit pe calea ferată pentru studenţi, dar a propus şi reducerea tarifului pentru transportul aerian intern."Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern - să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util", a spus ea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-17

TAGURI: dragnea, transport aerian, studenti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mai 2019

da da ,zburati cu DRAGNEA-KRA KRAAAAAAA AIR exact cum a zburat COSTEL CoMANA cu avionul de COLUMBIA in care cica "S-A SiNUCIS".....KRa KRAAAAAA....KRA KRAAAAAA..SIKTIR MA JEG SPURCAT MARS LA PUSCARIE MUIE PSD-CIUMA ROSIE
ANONIM
17 Mai 2019

Da da zburati cu homalaul johanus ,agent al strainatatii Pus de straini in functie inalta ca sa vanda tara sa distruga Romania SIKTIR !!!
@ ANONIM PLATIT DE MAFIA PSD
18 Mai 2019

'' ca sa vinda tara '' CUM A VÂNDUT NASTASE (PSD) RESURSELE ROMANIEI , PADURILE AUSTRIECILOR , PETROM , ETC IAR draknea -dancila a vandut arabilor INSULA MARE A BRAILEI adica 70 000 ha teren arabil si transportul gazelor din Marea Neagra lui victor orban din Ungaria. Hoardele psd au distrus si vandut strainilor TOT IN ROMANIA. HOARDELE DE HOTI PSD AU IMPINZIT GLOBUL PANA IN MADAGASCAR. HOARDELE DE HOTI PSD AU EXPORTAT CORUPTIA SI LA BRUXELLES PRIN BORFASUL adrian severin. Hoardele de HOTI din Teleorman AU FURAT SI HRANA COPIILOR ORFANI. HOARDELE DE HOTI PSD AU FURAT SI VIITORUL TINERILOR CARE AU PARASIT ROMANIA SATUI DE HOTIA MAFIEI LUI draknea. Mafia psd PLATESTE DIN BANI PUBLICI HAZNAUA 3 SI CLOSETUL TV GHITA FUGARU PENTRU A SUSTINE HOTIILE LOR NESABUITE. MAFIA PSD PLATESTE DIN BANI PUBLICI SI UN IDIOT C A. '' anonimul '' cretin ce denigreaza INSTITUTIA PREZIDENTIALA SINGURA REDUTA CARE SE MAI OPUNE HOARDELOR BARBARE psd-alde.
BANI FARA NUMAR
19 Mai 2019

Da ba peste tot pomeni electorale . Prostimea plateste
Random imageUltimele stiri


STARBAG