2018-12-15 23:09


Dragoș Pătraru le cere șoferilor să dea în judecată prefecturile

 |  16:35
Dragoș Pătraru le cere șoferilor să dea în judecată prefecturile

„Știți de ce își permit ăștia de la permise și de la înmatriculări să fie atât de nesimțiți? Pentru că le permitem”, scrie pe contul său de Facebook Dragoș Pătraru, prezentatorul emisiunii Starea Nației, difuzată în prezent la Digi 24.

„Ca să înmatriculez o mașină pe firmă, am fost programat să mi se elibereze dovada (deci dovada că pot circula, da?, nu talonul), după stat la cozile aferente, peste zece zile lucrătoare. Adică, de pe 30 septembrie, abia pe 13 octombrie. De ce dracului nu dai dovada pe loc, dacă tot stă omul la coadă? Cum să mă programezi pentru dovadă? Și de ce mă obligi să țin mașina pe dreapta? Că nu pot circula fără acte, nu?

Dar vina nu e a lor. Dacă fiecare cetățean care e nevoit să-și ia o zi de concediu pentru a sta la cozi și fiecare firmă care pierde bani pentru că așa vor mușchii funcționarilor de la Prefectură (da, idioții ăștia țin de Prefectură, deci de guvern - asta nu ți-a reușit, nea Cioloș, să-i faci pe ăștia să lucreze, nu?) ar da în judecată autoritatea asta a statului, atunci totul s-ar schimba. Cum ar da o sută de procese pe zi, pentru fiecare Prefectură? Sexy, nu? În trei zile, s-ar modifica toate procedurile. Dar așa, pentru că noi stăm ca vitele ore întregi la cozi fără să protestăm, n-are ce să se schimbe.

Eu voi da face un proces mic, just for fun, să văd ce mi se răspunde, să văd cum se apără Prefectura”, continuă Pătraru. Mai în glumă, mai în serios, acesta le-a propus celor care au reacționat la postare să se organizeze într-o asociație, pentru ca acțiunile lor împotriva prefecturilor să fie mai eficiente.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: dragos patraru, soferi, judecata, prefecturi, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION POPESCU
05 Oct 2016

Eu am luat atitudine fata de acesti imbuibati de la permise, la Tg Jiu. Seful serviciului, unul Tacu, atunci cand l-am intrebat cine-i comandantul acolo ( pentru ca asa scria pe formular), mi-a raspuns ca el. Atunci l-am intrebat daca nu a citit pe usa biroului sau (imens) pe care scrie ”Sef Serviciu”; adica nu mai sunt comandanti de mult... Cu aceeasi ocazie, via Prefect, i-am ajutat sa schimbe formula de adresare de pe formularul cerere, inclusiv pe site. Cu toate acestea, cheful lor de munca este indoielnic, si pentru ca unii, implicati in afacerea ”permise” trag mata de coada, detasati probabil acolo. Si, ca sa stiti, prefectii sunt la curent cu marlaniile serviciului, si a lasat-o moale; precum inaintasii.
Random imageUltimele stiri


loading...