2018-12-10 15:11


Drum expres între Aeroportul Otopeni și A3

 |  21:24
Drum expres între Aeroportul Otopeni și A3

Aeroportul "Henri Coanda" din Otopeni va fi legat de autostrada A3 prin drum expres. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a demarat procedurile in acest sens, iar proiectul ar trebui sa fie gata peste trei ani.

Momentan, CNADNR cauta firme care sa faca studiul de fezabilitate si proiectul tehnic, transmite Digi 24. Documentatia a fost trimisa spre aprobare Agentiei Nationale de Achizitii Publice (ANAP).

Dupa ce va fi verificata si va primi unda verde, urmatorul pas este publicarea anunturilor de participare in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Drumul expres, ce va avea o lungime de 9 kilometri, este trecut pe lista de proiecte ce vor fi finantate din fondurile UE in perioada 2017-2019.

Dupa ce va fi finalizat, in 2019, acesta va reprezenta un traseu mai usor de strabatut pentru cei ce vin de pe A3.

In prezent, pentru a ajunge la aeroportul "Henri Coanda" de pe aceasta autostrada, soferii trebuie sa intre pe Centura Bucuresti, iar apoi sa intoarca spre nord, pe DN1 spre Otopeni.

S-a facut un pas inainte si in ceea ce priveste o alta ruta de transport catre aeroportul din Otopeni. E vorba de metroul ce ar urma sa lege Bucurestiul de aerogara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-03

TAGURI: aeroportul otopeni, a3, drum expres, cnadnr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENTRU CARACATITA PRIMARIEI
03 Oct 2016

CE MAFIOTI AU TERENURI PE VIITORUL TRASEU AL AUTOSTRAZI ? TIRIAC SI INCA 2 - 3 ARE TERENURI CUMPARATE DE MULT , IN JURUL AEROPORTULUI . DIN ACEASTA CAUZA NU SE POATE EXTINDE CORECT SI PLANIFICAT TERMINALELE AEROPORTULUI .
Random imageUltimele stiri


loading...