2017-01-17 19:17

SOCIAL


Duminică scăpăm de vechituri

 |  12:13
Duminică scăpăm de vechituri

Duminică, 11 decembrie, cetăţenii Sectorului 1 pot depozita în faţa imobilului de domiciliu televizoarele, radiourile, frigiderele, maşinile de spălat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupă inutil spaţiul în locuinţe.

Toate deşeurile vor fi ridicate gratuit de firma de salubrizare. Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate în vederea tratării lor ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.

Primăria Sectorului 1 solicită locuitorilor să nu arunce, alături de echipamentele electrocasnice vechi, resturi menajere sau materiale de construcţii.

Peste 200 de tone de echipamente aruncate

Administrația locală a lansat, încă din martie 2008, un program de a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice. Locuitorii Sectorului 1 s-au putut debarasa de aparatura nefolositoare: monitoare de calculator, televizoare, aparate de radio, frigidere, maşini de spălat etc. Până în prezent, s-au colectat peste 200 de tone de deșeuri EEE. Numai în cursul anului 2011 locuitorii Sectorului 1 s-au debarasat de peste 30 de tone de echipamente electrocasnice vechi care le ocupau inutil spaţiul din casă.

Administrația locală a Sectorului 1 desfășoară îna doua duminică a fiecărei luni campania ”Scoate-l în stradă”. suplimentare pot fi obţinute la tel. 021/668.10.50 şi 021/9460.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: deseuri, electrocasnice, gratuit, campanie, program, vechituri, aparaturaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image