2018-12-12 09:36


E OFICIAL! Cu cât vor crește SALARIILE polițiștilor de la 1 FEBRUARIE

 |  14:04
E OFICIAL! Cu cât vor crește SALARIILE polițiștilor de la 1 FEBRUARIE

Salariile poliţiştilor vor creşte de la 1 februarie, după emiterea Ordinului ministrului Afacerilor Interne pentru aprobarea Normelor metodologice privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului militar, poliţiştilor şi personalului civil din MAI.

"Ordinul prevede acordarea sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică pentru mai multe categorii de poliţişti decât până în prezent. În aceste condiţii, peste 3.000 de poliţişti primesc acest drept pentru prima dată, în condiţiile legislaţiei în vigoare: poliţiştii de la acţiuni speciale, criminaliştii şi cei care îndeplinesc atribuţii specifice de cercetare la faţa locului, în domeniul pirotehnic sau prin utilizarea câinilor de serviciu. Totodată, peste 25.000 de poliţişti vor beneficia de acest spor majorat de la 5 la 10%", anunţă Ministerul Administraţiei şi Internelor, citat de News.ro.

Mărimea concretă a procentului sporului pentru risc şi solicitare neuropsihică pentru fiecare categorie de personal se stabileşte anual în limita fondurilor bugetare. În acest an, valoarea sporului va fi cuprinsă între 5% şi 20% în funcţie de condiţiile de desfăşurare a activităţii.

Prin ordin se prevede acordarea unei indemnizaţii pentru pază şi supraveghere de 5% din salariul de funcţie pentru personalul care asigură paza, escortarea şi supravegherea persoanelor reţinute sau arestate preventiv, pentru timpul efectiv prestat în aceste condiţii.

Toate aceste creşteri se vor regăsi în salariile din luna martie 2018.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-01

TAGURI: politist, ministerul administratiei si internelor, salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GGUGU
01 Feb 2018

Cine ii crede'minciuni pe care nici politisti nu le cred
ANONIM
01 Feb 2018

ASTA-I ABUREALA A LA OLPUTA VASILESCU si fetelor petroliste din Videle VIORICA SI CARMEN .
MDA...
01 Feb 2018

Se vede că cei care comentează sunt milițieni...
Random imageUltimele stiri


loading...