2016-10-26 01:54

SOCIAL


Ecaterina Andronescu ar putea candida la Primăria sectorului 6

 |  15:32
Ecaterina Andronescu ar putea candida la Primăria sectorului 6

Preşedintele interimar al organizaţiei PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, ar putea fi candidatul social-democraţilor pentru Primăria sectorului 6.  Rovana Plumb a precizat că Organizaţia de femei a PSD “o susţine din tot sufletul” pe Ecaterina Andronescu pentru o astfel de candidatură, dar a subliniat că o decizie în acest sens nu este luată în forurile de conducere ale partidului.

”Zilele acestea se vor definitiva (n.r. - candidaturile la alegerile locale). Astăzi avem o videoconferinţă a Organizaţiei de femei a PSD pe tema alegerilor. Se lucrează la desemnarea candidaţilor”, a afirmat europarlamentarul Rovana Plumb.

Ecaterina Andronescu a fost validată pe 8 februarie, de Comitetul Executiv Naţional al PSD, în funcţia de preşedinte al organizaţiei de Bucureşti, iar fostul lider al acesteia Marian Vanghelie a devenit preşedinte executiv. De anul trecut, organizaţia PSD Bucureşti era condusă de un comitet de coordonare format din Ion Iliescu, Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Ecaterina Andronescu, Corina Creţu, Rodica Nassar, comitet coordonat la rândul său de preşedintele PSD, Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Ecaterina Andronescu, Romava Plumb, candidatura, comitetComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ecaterina Andronescu, precizări despre modificarea Legii Educației în privinţa şcolilor doctorale Președintele Comisiei pentru învățământ din Senat, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni,... 11 Oct 2016 | (3)
Gabriela Szabo candidează la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) Fosta campioană mondială și olimpică de atletism Gabriela Szabo a anunțat miercuri, într-o... 13 Oct 2016 | (0)