Echipaje de pompieri au acţionat în tot Bucureştiul
2018-08-19 06:59


Echipaje de pompieri au acţionat în tot Bucureştiul

 |  09:05
Echipaje de pompieri au acţionat în tot Bucureştiul

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealu Spirii' al Municipiului Bucureşti a intervenit în Bucureşti pentru îndepărtarea consecinţelor negative produse de cantităţile mari de precipitaţii şi de intensificări ale vântului de scurtă durată, informează ISUMB într-un comunicat de presă.

În intervalul orar 17,10-19,00 au fost preluate 250 de apeluri de către dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealu Spirii' al Municipiului Bucureşti(ISUMB). Din cauza precipitaţiilor, echipaje de pompieri au acţionat cu 17 autospeciale, în toate cele şase sectoare ale Capitalei, pentru degajarea a 11 copaci şi a doi stâlpi electrici căzuţi. Unul dintre stâlpi a avariat în cădere o conductă de gaze pe str. Mihai Spătarul.

Din cauza acumulării de apă de la precipitaţii  în subsolul unui imobil din Calea Vitan echipajele de pompieri au intervenit cu o motopompă pentru evacuarea apei din zona afectată, arată sursa citată.

Totodată, s-a intervenit cu echipaje de descarcerare pentru degajarea unor elemente de acoperiş aflate în pericol de cădere, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07

TAGURI: pompieri, bucuresti, precipitatii

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...