2018-12-18 15:16


Elena Udrea va cere Penitenciarului Târgşor sporirea măsurilor de supraveghere după ce a fost ameninţată cu moartea

 |  07:18
Elena Udrea va cere Penitenciarului Târgşor sporirea măsurilor de supraveghere după ce a fost ameninţată cu moartea

Elena Udrea va cere Penitenciarului Târgşor sporirea măsurilor de supraveghere a sa, după ce a primit o scrisoare de ameninţare cu moartea. Avocaţii fostului ministru vor depune luni solicitarea la conducerea Penitenciarului Târgşor, unde Udrea a fost mutat joi din Arestul Poliţiei Capitalei.

La adresă va fi ataşată şi una dintre scrisorile primite de Elena Udrea de când se află în arest în care autorul îi spune că a fost plătit să o înţepe cu un ac infectat cu HIV.

Elena Udrea va arăta că a început să resimtă o temere şi pentru că în peniteciar deţinuţii au contact mult mai des.

Fostul ministru, arestată preventiv în dosarul "Gala Bute", a fost transferată, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor (Prahova), ea urmând să stea 21 de zile în carantină în secţia specială.

Elena Udrea a fost vizitată vineri, de 1 mai, de prietena sa, Ruxandra Dragomir, la Penitenciarul de Femei Târgșor. Dragomir s-a întrebat câte umilinţe trebuie să mai suporte Elena Udrea din cauza „acestui sistem absurd, care i-a băgat viaţa într-un malaxor menit să o distrugă”. Aceasta a afirmat că a fost pentru prima dată când a simţit că îi este într-adevăr greu Elenei Udrea.

”Mă întreb câte umilinţe trebuie să mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a băgat viaţa într-un malaxor menit să o distrugă. Pentru prima dată când am mers la ea, am simţit că într-adevăr îi este greu şi toate aceste nedreptăţi colosale m-au făcut să am un nod în gât pe parcursul celor aproape două ore petrecute împreună. Nu am putut vorbi decât din spatele unui panou de sticlă securizată, printr-un telefon, pe rând. De parcă Elena ar fi fost un criminal care trebuie să stea într-o cuşcă, un om căruia trebuie să i se interzică orice contact cu altă fiinţă umană. A fost degradant şi dezumanizant. Mă bucur că mama Elenei nu a venit şi nu a văzut-o pe fata sa în această situaţie foarte dificilă. Niciun părinte nu ar trebui să-şi vadă copilul într-o asemenea ipostază, mai ales că vorbim de un om nevinovat, pentru că procesul nici măcar nu a început. Mă gândesc la toţi cei care joacă la alba-neagra destine şi vieţi”, a declarat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a mai spus că mai bine de jumătate din mâncarea pe care i-a dus-o prietenei sale în penitenciar a fost oprită de autorități.

”Mâncarea pe care i-am dus-o Elenei ne-a fost controlată gram cu gram şi ne-am întors acasă cu mai mult de jumătate din câte voiam să-i dăm. Nici măcar o prăjitură nu am reuşit să-i lăsăm, de 1 Mai, pe motiv că are cremă. Nişte prune uscate s-au transformat şi ele într-un produs interzis, iar apa a fost verificată şi ea sticlă cu sticlă”, a precizat Ruxandra Dragomir.

Elena Udrea se afla în stare de arest preventiv din 25 februarie în dosarul "Gala Bute", iar în 21 aprilie a fost trimisă în judecată. Ea a fost transferată la penitenciar după ce DNA a notificat Arestul Central al Poliţiei Capitalei că a încheiat actele procedurale în cazul său.

Alături de Udrea, au fost trimişi în judecată şi fostul ministru Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT Georghe Nastasia, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu şi Dragoş Botoroagă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: elena, udrea, cere, penitenciar, targsor, masuri, supraveghere, este, amenintata, moartea, depune, solicitare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOS LABELE JEGOASE DE PE UDREA
03 Mai 2015

Era necesar ca Elena Udrea sa dezvaluie toate cele ce se intampla in spatele gratiilor ca Arestul Politiei Capitalei sa inceapa timid cateva reparatii de ochii lumii, a fost necesara vizita de vineri a Ruxandrei Dragomir la penitenciarul de la Targsor ca romanii sa afle aventurile unei discutii prin telefon, si peripetiile unor prune uscate si ale unor dulciuri cu crema...as vrea sa aflu de la conducerea penitenciarului de ce socoteste prunele uscate drept gloante, iar prajiturile cu crema drept un amestec nuclear...as vrea sa mai aflu de la paznicii de acolo si de ce nu au o camera unde detinutii pasnici sa poata vorbi cu cei care o viziteaza, LIVE...as vrea sa-i vad pe Coldutza, pe Coldutzu, pe Liviutza Stanciu si pe Tudose avand parte de bulau, fiindca cu siguranta vor infunda puscaria!!! Vrem pe UDREA LIBERA!!!
HAHALERA ROXANA
03 Mai 2015

dar cind mergea la cei doi de la secu si aranjau cu ei , amindoi ii spunea ca este urmarita . Face parte din organizatia mafiota de la Piatra Neamt , sub conducerea lui Ioan Oltean , cu Bica si Fondul Propietatea . A ros cu Roxana Dragomir si futalaul ei Pescariu bani din Microsoft bani copiilor Romani . Ea ia scos bani afara din tara , o sifilitica bolnava de boli tropicale de la araboi , cu pecingine si buboie pe fata si corp , din ce traieste si ce face tiganca borita . Sa se uite la fratele ei ADRIAN VALENTIN UDREA care se ascunde tigan borit ., vezi antena 3
CROCODILUL FLAMAND
03 Mai 2015

cel mai bine sa-i dea un vibrator anal si o camra web....sa se masturbeze in direct la B1TV....si este in siguranta....ONLINE24/24...sa recupereze prejudiciul din video-chat la TV-XXX
SEFUL HAHALERELOR MATROZUL
03 Mai 2015

CE DRACU MINTE CIOARA DRACU , ESTE SUB ACOPERIREA LUI MENTORUL SI SCOALA DE INALTE STUDI SI ADMINISTRATI , CIND SEF ERA GENERALISIMUL GABRIEL OPREA . POATE O OMOARA CIOROI EI ARABOI CARE IA DAT IN GIT , CIND TRAIA CU EI SI SE DUCEA LA SERVICI SI TURNA DIN OBLIGATI . SI COLABORATOR LUI DORIN COCOS . INCEPUTUL ESTE CU MARIE JUAAN CIOCANITOAREA PREFECTULUI DE BUZAU DOCTOR VASILE .
MARINELU
04 Mai 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
Random imageUltimele stiri


loading...