2016-12-08 20:29

SOCIAL


Elena Udrea: Îmi doresc un copil

 |  17:17
Elena Udrea: Îmi doresc un copil

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, îşi doreşte un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească în curând, după cum a declarat ea în emisiunea "Poveştiri adevărate", care va fi difuzată în ziua de Ajun, sâmbătă, de la ora 16.30, pe postul Acasă.

Ediţia din Ajun a "Poveştirilor adevărate" este una de sărbătoare, cu brad împodobit, cozonaci pe masă şi invitaţi care trăiesc magia Crăciunului, potrivit Mediafax.

Astfel, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a renunţat, pentru câteva ore, la discuţiile pe teme politice şi i-a demonstrat Roxanei Ciuhulescu că se pricepe la împodobit bradul şi gătit sarmale.

Elena Udrea a spus că are patru sărbători preferate: Crăciunul, Revelionul, ziua de naştere şi aniversarea datei căsătoriei. Totodată, Elena Udrea a spus că, de Crăciun, va îmbrăca o rochie roşie şi că îl va aştepta pe Moş Crăciun, căruia i-a scris deja o scrisoare.

În plus, Elena Udrea a mărturisit că îşi doreşte să aibă un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească în curând.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-17

TAGURI: elena udrea, copilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DRRTGDF
24 Dec 2011

Normal.Avand in vedere că leprele astea vor pierde alegerile....are mai mult timp liber si din egoism la 38 de ani tranteste un plod.Cu cine?,,,treaba ei.In plus faptul că e insărcinată sau eventual lăuză o va feri de o eventuală arestare și încarcerare.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Udrea: ”PMP are un tată, Traian Băsescu şi o mamă, Elena Udrea” Candidata independentă la alegerile parlamentare Elena Udrea spune că şi-ar dori să voteze un... 24 Noi 2016 | (6)
Elena Udrea: Actualul Parlament a fost apogeul laşităţii Elena Udrea a declarat, într-un interviu pentru News.ro, că actualul Parlament a fost "apogeul... 02 Dec 2016 | (5)