2017-01-17 00:04

SOCIAL


Elena Udrea: Îmi doresc un copil

 |  17:17
Elena Udrea: Îmi doresc un copil

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, îşi doreşte un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească în curând, după cum a declarat ea în emisiunea "Poveştiri adevărate", care va fi difuzată în ziua de Ajun, sâmbătă, de la ora 16.30, pe postul Acasă.

Ediţia din Ajun a "Poveştirilor adevărate" este una de sărbătoare, cu brad împodobit, cozonaci pe masă şi invitaţi care trăiesc magia Crăciunului, potrivit Mediafax.

Astfel, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a renunţat, pentru câteva ore, la discuţiile pe teme politice şi i-a demonstrat Roxanei Ciuhulescu că se pricepe la împodobit bradul şi gătit sarmale.

Elena Udrea a spus că are patru sărbători preferate: Crăciunul, Revelionul, ziua de naştere şi aniversarea datei căsătoriei. Totodată, Elena Udrea a spus că, de Crăciun, va îmbrăca o rochie roşie şi că îl va aştepta pe Moş Crăciun, căruia i-a scris deja o scrisoare.

În plus, Elena Udrea a mărturisit că îşi doreşte să aibă un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească în curând.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-17

TAGURI: elena udrea, copilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DRRTGDF
24 Dec 2011

Normal.Avand in vedere c leprele astea vor pierd e alegerile....are mai mu lt timp liber si din egoi sm la 38 de ani tranteste un plod.Cu cine?,,,treab a ei.In plus faptul că e insărcinată sau eventu al lăuză o va feri de o eventuală arestare și încarcerare.

Adauga un comentariu

Random image