Elev, amendat de jandarmi după ce și-a amenințat profesorul
2018-08-16 19:37


Elev, amendat de jandarmi după ce și-a amenințat profesorul

 |  20:01
Elev, amendat de jandarmi după ce și-a amenințat profesorul

Un elev din clasa a unsprezecea, de la un liceu din Orăștie, a fost amendat de jandarmi, pentru că și-a amenințat profesorul, supărat că a fost evaluat cu o notă mică.

"Jandarmii hunedoreni aflați în misiune de ordine publică în zona instituțiilor de învățământ din municipiul Orăștie, au fost sesizați cu privire la faptul că un elev a adresat amenințări cu acte de violență unui profesor. Jandarmii s-au deplasat la instituția de învățământ respectivă și au sancționat tânărul cu amendă conavențională în valoare de 500 lei, pentru proferarea de amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora", a informat maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluide Poliție Județean Hunedoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-15

TAGURI: elev, orastie, jandarmi, profesor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...