2017-01-16 23:46

SOCIAL


Elev de 11 ani, în comă alcolică, găsit în şanţ

 |  18:48
Elev de 11 ani, în comă alcolică, găsit în şanţ

Un copil în vârstă de 11 ani din localitatea vasluiană Chirceşti a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.

Minorul a fost găsit chiar de colegii de şcoală, pe marginea drumului din localitate, fără cunoştinţă. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, băiatul a mers la magazinul din sat, de unde şi-a cumpărat o sticlă de lichior, din care a apucat să bea doar o jumătate din cantitate, după care i s-a făcut rău. Echipajul de la salvare, chemat de colegii de şcoală ai copilului, l-a găsit pe minor în stare de inconştienţă, căzut într-un şanţ de la marginea drumului. Copilul a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu o intoxicaţie etilică.

”A fost primit în Camera de Gardă un copil minor, în vârstă de 11 ani, din localitatea Chirceşti, care a fost găsit căzut pe stradă prezentând halenă alcoolică. Ajuns în serviciul de urgenţă s-a constatat că este un copil care nu are părinţi, pentru care se făceau forme pentru dare în plasament. Nu avem o anamneză ca să ştim cu exactitate, dar probabil a consumat suficient de mult alcool dacă a ajuns în stare de comă”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, Lelia Croitoru, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image