2017-01-16 21:40

SOCIAL


Elevii au învăţat cum să aibă grijă de natură

 |  18:51
Elevii au învăţat cum să aibă grijă de natură

Elevi din 92 de şcoli din toată ţara au învăţat ce înseamnă să ai un comportament responsabil faţă de mediu, să economiseşti resursele planetei şi să colectezi selectiv deşeurile.

De la debut şi până în prezent, campania de educaţie ecologică “Lumea Ta? Curata!”, lansată cu sprijinul Romprest, a implicat peste 5.200 de elevi şi 230 de cadre didactice din Bucureşti, Medgidia, judeţele Arad şi Timişoara.

Programul educaţional extracurricular a promovat metodologii moderne de învăţare: 38 de lecţii deschise cu specialişti pe teme de protecţie a mediului, unde elevii au fost stimulaţi să scrie compuneri şi proiecte pe tema protecţiei mediului, grija faţă de natură şi resursele sale.

De asemenea, cei mici au creat şi obiecte decorative din materiale reciclabile, organizându-se 38 de expoziţii intraşcolare.

Toate şcolile implicate în program au fost dotate de către Romprest cu recipiente destinate colectării selective. Cumulat, elevii au colectat din consumul lor zilnic 605,32 metri cubi de hârtie-carton şi 216,57 metri cubi de plastic. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image