2018-10-20 05:12


UPDATE. Elevii, liberi pe 9 mai

 |  13:54
UPDATE. Elevii, liberi pe 9 mai

UPDATE. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a decis ca elevii din Capitală să nu meargă la cursuri pe 9 mai, în ziua Finalei Europa League. Orele vor fi însă recuperate.

Ministrul desemnat al Educaţiei, Corina Dumitrescu, a declarat că şi-a dat acordul de principiu ca elevii din Bucureşti să fie liberi pe 9 mai, când se desfăşoară finala UEFA Europa League.

Ea a spus că a fost contactată telefonic în acest sens de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi şi-a dat acordul de principiu pentru acest lucru. “Mi-am exprimat acordul de principiu şi la momentul la care vom depăşi votul de încredere al Parlamentului, dacă aspectele formale nu vor fi fost rezolvate de actualul ministru în funcţiune, îmi asum eu şi această chestiune”, a afirmat ministrul desemnat. Ministrul Educaţiei, Cătălin Baba, a declarat astăzi că în urma discuţiei cu primarul general, Sorin Oprescu, şi-a dat acordul ca elevii bucureşteni să nu înveţe în data de 9 mai. Ministrul a precizat că va discuta şi cu inspectorul general Cristian Alexandrescu pe această temă. “Prezenţa în oraş a 50-60.000 de oameni poate să bulverseze activitatea şcolară. Ţinând seama că acţiunea va avea loc miercuri, când deja noul guvern va fi probabil învestit, cred că va trebui să se discute şi cu doamna ministru (n.r. - Corina Dumitrescu) despre această problemă”, a mai spus Baba.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-25

TAGURI: elevi, liber, finala, ministru, accord, turisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
04 Mai 2012

O zi libera de la Sorin Oprescu nu are cum sa-i supere pe elevi!Dimpotriva!
Random imageUltimele stiri


loading...