2016-10-22 12:01

SOCIAL


Emisiunea Super Bingo Metropolis de la Antena 1, încă suspendată

 |  14:29

Situaţia dintre Phoenix Games, organizatorul jocului Super Bingo Metropolis şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu a fost clarificată deocamdată, aşa că Antena 1 nu difuzează nici duminică, 26 februarie, concursul. Compania Phoenix Games ar datora bugetului statului suma de 1.2 milioane de euro. Săptămâna trecută, ANAF a retras licenţa de funcţionare a societăţii Phoenix Games care organizează Super Bingo Metropolis, iar ulterior aceasta a solicitat intrarea în insolventa. Duminică trecută, Antena 1 a fost nevoită să suspende difuzarea concursului, chiar cu câteva minute înainte să înceapă şi l-a înlocuit cu un film. Situaţia nu s-a reglementat până acum şi, astfel, Antena 1 va difuză, începând cu ora 17.00, filmul “Inima de dragon” - “Dragonheart”.  Ion Bradea, director de marketing la Metropolis Grup SRL, din care face parte şi Phoenix Games SRL, a declarat pentru HotNews.ro ca "reprezentanţii Phoenix Games au cerut insolventa firmei, prin care se urmăreşte intrarea în re-organizare judiciară a companiei". "Prin această măsură, Phoenix Games doreşte menţinerea şi completarea obiectului de activitate, deblocarea conturilor şi continuarea activităţii, în aşa fel încât, într-o perioadă prevăzută în planul de reorganizare să poată fi achitate toate obligaţiile societăţii", a spus acesta. Ion Bradea susţine că, dacă nu s-ar fi revocat licenţa de organizare a jocului de bingo, Phoenix Games "ar fi reuşit în termen de aproximativ 3 luni să acopere toate obligaţiile la stat". Compania Phoenix Games SRL declara că nu a primit nicio înştiinţare oficială din partea Finanţelor şi că datoriile de 1,2 milioane euro la bugetul statului sunt garantate de o ipoteca mobiliara în valoare de peste 1,7 milioane euro.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-22

TAGURI: super bingo metropolis, antena 1, suspendat, datorii, bugetul statuluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GETA
26 Feb 2012

am 3 bilete, vreau sa stiu si eu ca, daca nu mai merge treaba la d-stra cand se returneaza banii pentru bilete? la noi in judet nu avem cu cine vorbi, nu gasesti pe nimeni , nici pe strada, nici pe la sediu nimic ,doar perdele trase si te umpli de draci.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cutremur în box. Toţi cei 36 de arbitri care au oficiat la Olimpiadă au fost suspendaţi Boxerul român Mihai Nistor a părăsit Jocurile Olimpice de la Rio după o decizie scandaloasă a... 06 Oct 2016 | (0)
Gabriel Sîncrăian a fost suspendat provizoriu Halterofilul român Gabriel Sîncrăian a fost suspendat provizoriu începând cu data de 30... 11 Oct 2016 | (0)