2018-12-18 23:30


Epava planorului dispărut ar fi fost găsită în zona vârfului Postăvarului

 |  13:01
Epava planorului dispărut ar fi fost găsită în zona vârfului Postăvarului

Epava planorului dispărut, în această vară, ar fi fost găsit în zona vârfului Postăvarului de către un turist care se afla în zonă. Acesta a sunat la 112, iar jandarmii au pornit înspre locul indicat pentru confirmarea informației, transmite B1 TV. Prefectul din Brașov, Mihai Mohaci, a declarat că până la verificări la fața locului, totul rămâne o incertitudine.

"Am avut confirmarea ISU, s-a sunat la 112 și s-au dat câteva elemente tehnice și imediat s-a pornit pentru verificări la fața locului, la vârful Postăvarului. Se pare că elementele date aparțin planorului. Până la verificări la fața locului, rămâne o incertitudine", a afirmat prefectul din Brașov.

Mihai Mohaci a mai spus că este vorba despre o "zonă dinspre Poiana Brașov. De la cabină se mai merge o oră într-o anumită direcție".

Şi Raed Arafat a precizat că o confirmare certă se face "când ajung echipele de jandarmi".

"Indiciile arată că e probabil ca planorul să fie. Ne-au dat telefonic elemente care arată că e planorul respectiv, dar așteptăm să ajungă jandarmii montani. Atunci vom avea confirmarea 100%", a afirmat Raed Arafat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-21

TAGURI: epava, planor, dispare, gaseste, zona, varf, postavaru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...