2018-06-25 03:42


Epava planorului prabusit ramane, deocamdata, pe loc

 |  21:44
Epava planorului prabusit ramane, deocamdata, pe loc

Epava planorului care s-a prăbuşit în urmă cu aproape patru luni în Masivul Postăvarul va rămâne în continuare la locul unde a fost găsită sâmbătă. *** Elicopterul care ar fi trebuit să ridice planorul şi să îl ducă la expertiză nu a putut interveni din cauza condiţiilor meteo.

Epava va fi păzită pe timpul nopţii de cãtre jandarmi montani. În momentul în care va putea fi luată de pe munte, aceasta va ajunge la Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, unde vor fi făcute investigaţii amănunţite pentru a se stabili clar motivele prăbuşirii. Planorul pilotat de Mircea Crãciun a decolat în data de 6 august de pe aerodromul Aeroclubului Ghimbav, dar a dispărut la scurt timp după începerea zborului. Pilotul a fost găsit mort în epava descoperită sâmbătă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: epava, planor, prabusit

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.