2019-03-19 10:12


EPISCOPIA şi-a deschis cafenea

 |  12:07
EPISCOPIA şi-a deschis cafenea

Episcopia Deva şi-a deschis cafenea. Nu, nu este glumă. Un preot, rocker înrăit în tinereţe, a avut această iniţiativă, unde tinerii pot socializa în voie, dar să aibă în acelaşi timp să aibă acces şi la jocuri, cărţi, filme şi concerte. Important, elevii cineţi pot bea, gratuit, ceai sau cafea.

Ideea i-a apaţinut preotului Radu Trifon, care în liceu a fost membru al unei trupe rock din Deva. Acesta susţine că tinereţea sa rebelă îl ajută acum să îi înţeleagă mai bine pe elevii de liceu. „Sper să găsescă aici un spaţiu de întâlnire, pe care noi în tinereţe nu l-am avut, un spaţiu cuminte, un spaţiu în care în primul rând să relaţioneze ei între ei la mersul prin baruri sper să fie o alternativă şi la chiulul de la şcoală”, spune Radu Trifon, preot.

Cafeneaua este deschisă de luni până vineri, între orele 12.00 şi 20.00. Elevii vor fi supravegheaţi de angajaţi ai Episcopiei.

„E atractiv pentru că e altceva, poate să vină toată lumea, este pentru copii cuminți, deștepți care vin într-un loc liniștit”, spune o tânără, completată de un alt adolescent: „Este un proiect foarte interesant, care, sunt sigur că va avea un mare impact asupra tineretului, pentru că era nevoie de un loc în care să ne întâlnim”.

În cafenea deschisă de curând, tinerii pot să îşi facă şi temele. De asemenea, au la dispoziţie jocuri, o bibliotecă, dar şi săli în care pot face ateliere de creaţie sau karaoke. „Vor putea veni să servească un ceai, o cafea, pe care le oferim, deci nu va costa nimic. Din când în când vom încerca să aducem un artist”, spune Alexandru Vlad, coordonator centru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-17

TAGURI: episcopie, cafenea, deschis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Ian 2017

A mai ramas sa -si deschi da si bordel.
INTREBARE
17 Ian 2017

Cum se numeste cafeneaua ?
F-B-I
17 Ian 2017

AHA............MAICUTA TE REZA FACE STRIPTEASE..... ...........TOT PE GRATIS? ...................SE CHE AMA CAFENEAUA "DECAMERON UL"...................TO T ASA FACEA SI MASETTO DI LAMPORECHIO............. ..FUTEA MAICUTELE CARE TU RNAU GRAMEZI DE PLOZI BAS TARZI.................... .CRESCATORIE DE CRAPI.... ........VINE LUMEA SA SE GOLEASCA DE ICRE LA EPISC OPIE..............INTERZI S PREZERVATIVUL SI AVORTU L...........IN REST PUTET I SA FACETI DE TOATE..... ...PRODUCETI BASTARZI PE BANDA RULANTA............ TARA ARE NEVOIE DE ICRE D E CRAP...........MARIA TE REZA SE GIUGIULESTE CU CA LUL.......NIAHAHAAAAA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...