EUB a donat cărţi copiilor din comuna Poiana Stampei
2018-08-17 00:35


EUB a donat cărţi copiilor din comuna Poiana Stampei

 |  16:37
EUB a donat cărţi copiilor din comuna Poiana Stampei

Editura Universităţii din Bucureşti (EUB) a donat cărţi de cultură generală şi de specialitate (din domenii ca litere române şi străine, biologie, geografie, istorie, arheologie, ştiinţe politice, sociologie, jurnalism, religie-teologie, filosofie, psihologie, asistenţă social, pedagogie, sport).

EUB a primit scrisori de intenţie de la Primăria Comunei Poiana Stampei (Suceava), care a solicitat volume destinate Casei de Cultură şi programului After School, în cadrul unui proiect de modernizare la standarde europene, şi de la Spitalul Pucioasa (Dâmboviţa), care a lansat programul intern ,,O carte, din suflet!”, apel ce are în vedere nevoia de lectură a pacienţilor. Cărţile au ajuns în dotarea sălilor moderne de lectură aflate în incinta Casei de Cultură şi a Centrului de asistenţă după programul şcolar After School. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: EUB, editura, universitate, donatie, carti, copii, cultura, geografie, istorie, volume

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...