2018-11-19 15:41


Eugen Iancu: 12.000 de euro, strânşi în urma concertelor caritabile dedicate victimelor din Colectiv

 |  10:39
Eugen Iancu: 12.000 de euro, strânşi în urma concertelor caritabile dedicate victimelor din Colectiv

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, a declarat, luni, că aproximativ 12.000 de euro au fost strânşi în urma concertelor caritabile dedicate victimelor incendiului din clubul Colectiv, aceşti bani fiind cheltuiţi pentru decontarea tratamentelor medicale.

”Răniţii, în momentul în care au nevoie şi vin cu factura medicală - că fac kinetoterapie, că pleacă în Germania şi au nevoie de tratament, eu plătesc avionul, cazarea acolo şi tratamentul medical. Nu dăm banii să îşi cumpere aparat de fotografiat sau chitară. Banii sunt strict pentru tratament medical, iar nevoile… S-ar putea într-o lună să îi terminăm, s-ar putea să îi terminăm în cinci luni”, a afirmat Eugen Iancu, pentru News.ro.

Acesta a mai spus că pe 24 şi 25 noiembrie, o echipă de şapte experţi din Olanda va consulta răniţii.

”La sfârşitul lunii noiembrie o să aducem o echipă de experţi din Olanda, pe toate domeniile, şi psihoterapeut şi… Pentru că vrem să facem un protocol cu ei şi să îi ducem (răniţii, n.r.) în continuare în Olanda, pe următorii doi-trei ani… Ei vor să le facă o evaluare totală – plămâni, inimă, operaţii, cicatrici. Vin şapte medici din Olanda”, a precizat Eugen Iancu.

În ceea ce priveşte cheltuielile presupuse de vizita experţilor olandezi la Bucureşti, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010 a afirmat că le va suporta asociaţia, alături de parteneri.

”S-ar putea să ne combinăm cu încă cineva. Cheltuielile nu sunt mari – avionul e 1.400 de euro dus-întors şi mai rămâne cazarea pentru şapte medici şi ne mai trebuie trei-patru săli în care să îi poată evalua. Vom căuta un hotel. Până acum hotelurile ne-au sprijinit, chiar dacă ne-au taxat, ne-au taxat mai puţin”, a completat Eugen Iancu.

Acesta a susţinut că asociaţia va mai aduce specialişti care să înveţe kinetoterapeuţii din România cum să acţioneze asupra arsurilor.

”Vom mai aduce nişte specialişti care să înveţe kinetoterapeuţii de la noi să acţioneze asupra arsurilor. Vom face nişte programe anul următor. Ce face fiecare individ în parte mi-e greu să vă spun. S-ar putea să îşi dorească toţi să meargă în Olanda sau s-ar putea să îşi dorească doar cinci sau zece şi restul să meargă în SUA sau în Anglia sau în Germania”, a completat Eugen Iancu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-07

TAGURI: eugen iancu, 12000, euro, strange, concert, caritabil, dedica, victima, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Noi 2016

foarte frumos gestul
CINE SUNTEM NOI?
07 Noi 2016

cine suntem noi? - tinerii arsi din colectiv ce vrem noi? - dreptate in tara de ce nu avem dreptate in tara? - din cauza unor hiene corupte ca ciolos banicioiu arafat johannis si oprea!
CROCODILUL FLAMAND
07 Noi 2016

DACA IN ROMANIA SPITALELE PENTRU ARSI GARANTEAZA DECESUL ORICARUI PACIENT PRIN INFECTII NOSOCOMIALE DE CE NU LE SCHIMBATI DENUMIREA "LAGARUL DE EXTERMINARE BAGDASAR ARSENI"..."LAGARUL DE EXTERMINARE MUNICIPAL"....HERR DOKTOR MENGELE-HIRSCH-OPRESCU SI CU REICHSPROPAGANDA FUHRER GOEBBELS-DANCU ABIA ASTEAPTA SA CASTIGE ALEGERILE...SI SA-L PUNA PREMIER PE OBERST SS MAZARE-HIMMLER >>>>>>SIEG HEIL MAZARE SIEG HEIL MAZARE SIEG HEIL MAZARE SIEG HEIL MAZARE.....SA NE CANTE CIOCOLINA DE PLESCOI...BALERINA LEBADA NEAGRA
Random imageUltimele stiri


loading...