2017-01-16 17:43

SOCIAL


Evenimente de sărbători pentru copiii săraci

 |  14:18
Evenimente de sărbători pentru copiii săraci

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), organizează, alături de partenerii săi, evenimente cu şi pentru copii, ocazionate de venirea sărbătorilor de iarnă, sub sloganul “Petrecem de Crăciun, copii!” O sută de copii beneficiari ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, Direcţiilor Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 5 şi 6 şi Fundaţiei Joyo vor fi vizitaţi de Moş Crăciun.

De asemenea, în data de 23 decembrie Fundaţia Nadia Comaneci, alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, organizează o petrecere pe patinoarul de la Sala Polivalentă. Beneficiarii Organizaţiei Ana şi Copiii vor patina în ritmurile muzicii aşteptând-l pe Moş Crăciun.

Moş Crăciun vine şi în sectorul 2

Aproximativ 650 de copii din sistemul de învãţãmânt de stat al sectorului 2, atât de la grãdiniţe, cât şi de la şcoli, vor cânta miercuri, 21 decembrie, de la ora 10.00, colinde şi urãri de iarnã, pe scena special amenajatã pentru ei în faţa Primãriei Sectorului 2. Moşul îi va vizita şi le va aduce daruri ce constau în jucării şi dulciuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: evenimente, sarbatori, copii, DGASMB, Craciun, Sala Polivalenta, Mos-CraciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image