2018-12-17 11:54


EXCLUSIV. Coșmar cu CFR în ultima zi a anului: tren defectat în câmp, în plin ger, de două ori!

 |  12:14
EXCLUSIV. Coșmar cu CFR în ultima zi a anului: tren defectat în câmp, în plin ger, de două ori!

Zeci de oameni care au avut miercuri seară ghinionul de a pleca cu trenul Arad – Constanța au stat în câmp, în plin ger, trei ore! Fără căldură și cu două locomotive stricate în drumul spre București, oamenii au tremurat și de frig și de nervi! Prima locomotivă a IR 1822 a avut defecțiuni, între Deva și Târgu-Jiu, în zona Lainici. Oamenii au așteptat patru ore până a avut o nouă locomotivă, care, la rândul ei, s-a stricat pe drum!

„Pe undeva pe la Lainici s-a stricat locomotiva și a trebuit să aducă alta de la vreo 70 de km. S-a stricat și aceea, dup-aia, a trebuit să întârziem vreo patru ore. Au ținut un tren de Galați încă o oră în gară (în București – n.r.), ca să ajungem noi. Când nu a avut locomotivă a fost frig vreo trei ore! Pe undeva în câmp... (...) Eram vreo 20 de persoane în trenul întârziat (care trebuia să schimbe la București – n.r.). Înainte de a se strica prima locomotivă a fost prea cald, apoi ger, apoi prea cald iar. Cât ne-a ținut în câmp era frig. Dacă nu a fost locomotivă, nu a fost căldură”, a spus un călător pentru PUTEREA, care a urcat în tren din Deva.

Trenul a plecat din Arad la 19:20. La 21:36 era în Deva, iar după miezul nopții s-a defectat prima locomotivă. În mod normal, trebuia să ajungă în București Nord la 5:59, numai că a ajuns la 09:00, la ora scrierii acestei știri, moment în care începe nebunia din Capitală, prin întârzierea cu o oră a plecării trenului de Galați.

Potrivit călătorilor din IR 1822, nimeni din CFR nu și-a cerut scuze față de situațiile ivite, iar transparența a fost sublimă, doar că a lipsit cu desăvârșire.

CFR, ghinioane pe bandă la Arad

Nu este prima aventură a IR 1822. În vara acestui an, sute de oameni care voiau să ajungă la Mangalia au făcut-o după o întârziere de... nouă ore! Traseul inițial al garniturii era pe ruta Arad-Deva-Simeria-Craiova-Constanța-Mangalia. Apoi, totul s-a transformat într-un calvar pentru călători: au ajuns la... munte: Blaj-Copșa Mică-Mediaș-Sighișoara-Brașov și Predeal. În tot acest timp, toaletele trenului s-au înfundat, vagonul restaurant a crescut brusc prețurile și, rămași fără provizii, călătorii au dat chiar și 50 de lei pentru o sticlă cu apă!

În gara Arad, pe 27 decembrie a.c., la manevra de formare a trenului Regio 3115, Timișoara - Oradea, locomotiva a tamponat ușor garnitura de vagoane în care se aflau aproximativ 150 de călători. Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-31

TAGURI: exclusiv, cosmar, cfr, ultima, zi, an, tren, defectat, camp, ger
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
01 Ian 2016

Si in data de 1 ianuarie tr 1822 a sosit in Bucuresti cu 70 minute intarziere. RUSINEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FLORIN
02 Ian 2016

remember Faurei 2012 Galati Bucuresti 74 ore
Random imageUltimele stiri


loading...