2019-03-19 08:04


Executori judecătoreşti, la Asociaţia 21 Decembrie. Sediul, evacuat

 |  13:49
Executori judecătoreşti, la Asociaţia 21 Decembrie. Sediul, evacuat

Teodor Mărieş, preşedintele Asociației "21 Decembrie", a declarat, miercuri, că executori judecătorești, alături de un echipaj de jandarmi, s-au prezentat la sediul Asociației pentru evacuarea acestuia.

"Este vorba de o hotărâre judecătorească care este dată din vară. RA APPS-ul, Ministerul de Finanțe, Primăria Capitalei și Asociația '21 Decembrie' au contestat acea hotărâre, avem termen pe 18 martie, între timp survine această executare, ei ne-au trimis în urmă cu aproximativ două săptămâni că în opt zile vor veni. Am vorbit cu domnul avocat la ultimul termen și mi-a spus să stau liniștit", a precizat Teodor Mărieș, potrivit Agerpres.

Acesta a ţinut să menţioneze că va lăsa toate documentele asociației la sediu deoarece nu are nimic de ascuns.

"Acte financiar-contabile, istoria Revoluției, actele asociației, corespondența cu toate instituțiile statului și așa mai departe, inclusiv dosarele victimelor care sunt pregătite pentru Înalta Curte și pentru Parchet, tot ce are asociația rămâne aici. Vor să-și bată joc de ele, să-și bată joc de Coposu, de istoria asociației și de tot ce vor ei", a completat Teodor Mărieș.

Acesta a mai spus că asociația că nu are unde să mute toate documentele.

"Eu, când am venit, am găsit acest sediu pierdut. În urmă cu 13 ani, când am fost ales președinte, l-am găsit pierdut, definitiv și irevocabil, după trei ani a fost casată hotărârea, după încă doi ani, adică din 2007, s-a reluat procesul, RAAPPS nevrând să aloce imobilul pe Legea 10, pentru că a considerat că n-are acte suficiente, iar din 2007 ne judecăm din nou și pot să spun că, după 14 ani de proces, eu nu am văzut niciodată cine sunt proprietarii. Gianni Grigore, unul dintre cei care revendică imobilul, din Germania — am o hârtie din partea statului german că n-a locuit niciodată la adresa pe care inclusiv acum a utilizat-o în instanță", a explicat Teodor Mărieș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-24

TAGURI: executor, judecatoresc, asociatia, 21, decembrie, sediu, evacuat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Feb 2016

SIGUR TE ASTEPTAI LA ASA CEVA DE LA NEMERNICII CARE TE-AU PLIMBAT CA PE CATEL 26 DE ANI DL MARIES.
ANONIM
24 Feb 2016

Executori judecătoreşti sunt niste canarii de-ale lui NITU falsul revolutionar criminal ajuns PROCUROR GENERAL.
OF, DOAMNE...
24 Feb 2016

Ce stranie ”coincidență” - taman când noul procuror vrea să redeschidă dosarul, executorii vin mintenaș să evacueze om, dosare compromițătoare, tot! Să mai zică careva că SECURITATEA DOARME...
ȘI ASTA PT.CĂ
24 Feb 2016

Monalisa de România (Kovesi) n-a vrut să facă LUMINĂ în dosar, c-așa a vrut mușchiul ei de bastchetbalistă care aruncă LA COȘ (de gunoi sau d-ăla rotund, suspendat ) dosare! Să-i fie RUȘINE!
CETATEAN
24 Feb 2016

Rasbunarea la hotarirea de la CEDO favorabila victimelor comuniste . Are teren in Stinga Biserici de la Cimitirul Belu . Isi face o cladire a lor . Nu poate nimeni sa ii mute de acolo . Cum a dat bani guvernul pentru mitropolie poate sa dea si pentru cei care iau omorit . Actele putea sa le mute in subsolul Biserici de la Belu , numai sa nu se distruga arhiva si istoria . Am vazut poate pe uni dintre ei , mai sint si cozi de topor , ca peste tot . VICTORIE si Succes .
DUMNEZEU
25 Feb 2016

HAI, SYKTYR, ROHMÎRLANI PROSTĂLĂI, CU CĂKATUL VOSTRU ”DĂ RIVALIUȚIE”!
WERNNER
25 Feb 2016

Nu va lasati domnule Maries! Inca putin,si toate javrele comuniste au sa clacheze.Sesizati din nou CEDO pentru aceasta marlanie colosala.Pentru scursorile comuniste nu exista decat un remediu-glontul.
COSRO
12 Apr 2016

Pervertesc codurile si normele juridice cand si cum doresc in favoarea lor ,cum de M.C.V. mecanizmul european de monitorizare a justitiei nu vede vicierea normelor juridice? Truncheaza si slutesc legile? 24 de ziua mea mi-au dat un cadou sentinta de evacuare1998 de atunci mi-am cumparat un teren cu CF. Dar de 10 ani nu primesc autorizarea construire intre timp au modificat siregulamentuLocalUrbanism au adaugat un ''Ulc'' ceea ce impune sa se faca urbanizare pe banii nostri pe tot Utr(10000mp=10000eu si basca sa fie toti proprietari de acord in unanimitate) nu-i asa ca nu le pasa de noi si copilasii nostri,nedreptatindu-ne continuu, VinoDoamneSaVezi CeaMaiRamasDinOameni...cosro123@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...