2018-12-10 21:55


Exerciţiu de diplomaţie la Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti

 |  16:28
Exerciţiu de diplomaţie la Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti

Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti (AISB) lansează o invitaţie comunităţii internaţionale la un exerciţiu de diplomaţie. În cadrul Festivalului Internaţional se pot experimenta mâncăruri tradiţionale, se poate vedea o paradă a drapelelor, a costumelor naţionale, se pot audia în aer liber lecţii de istorie şi geografie.

Sâmbătă, 23 mai, în campusul de pe Şoseaua Pipera va avea loc tradiţionalul Festival Internaţional care va aduna peste 1.000 de invitaţi, veniţi în România să celebreze internaţionalismul aşa cum este el reflectat în cadrul comunităţii AISB. Peste 30 de ţări din diferite continente vor fi prezente la evenimentul la care elevii, părinţii şi invitaţii lor sunt invitaţi într-o călătorie în jurul lumii.  Toată lumea va avea ocazia să experimenteze mâncăruri tradiţionale, să asiste la o paradă a drapelelor şi una a costumelor naţionale, să interacţioneze cu reprezentanţi ai diverselor ţări, pentru o lecţie de istorie şi geografie în aer liber.  Elevii AISB folosesc acest prilej pentru a organiza un spectacol ce include numere de jazz, tobe, dansuri populare şi recitaluri solo.

Festivalul Internaţional al AISB se organizează şi în scopul sprijinirii comunităţii în cadrul căreia şcoala îşi desfăşoară activitatea. Valorile culturale româneşti vor fi evidenţiate într-un Târg al Artizanilor. Organizaţiile PAVEL şi Fundaţia Inocenţii, dar şi organizaţii pentru sprijinul victimelor din Nepal îi vor invita pe cei prezenţi să contribuie la aceste eforturi.

AISB este recunoscută de Ministerul Educaţiei din România şi este acreditată de New England Association of Schools and Colleges, de Council of International Schools, şi de Organizaţia de Bacalaureat Internaţional. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-19

TAGURI: aisb, scoala, americana, internationala, bucuresti, festival, exercitiu, diplomatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...