2018-12-15 13:32


Fabrica Velpitar din Brașov care a explodat este asigurată la Omniasig

 |  12:12
Fabrica Velpitar din Brașov care a explodat este asigurată la Omniasig

OMNIASIG Vienna Insurance Group confirmă asigurarea fabricii Velpitar din Brașov, care a fost afectată în cursul serii de joi, 5 noiembrie a.c., de o deflagrație.

„O echipă a OMNIASIG s-a deplasat la Brașov, imediat după producerea exploziei. Gândurile noastre se îndreaptă acum, în principal, către angajații care au fost implicați în acest nefericit incident, precum și către familiile acestora, cărora le dorim însănătoșire grabnică. Mai multe detalii vor fi anunțate pe măsură ce investigațiile oficiale aflate în desfășurare vor permite acest lucru. Polița de asigurare încheiată de reprezentanții fabricii acoperă riscurile de explozie și incendiu, atât pentru clădire, cât și pentru conținutul și utilajele din interioriul ei”, precizează Omniasig.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurări din România, având un capital social de 439.645.433,5 lei, un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă. În prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piaţa asigurărilor din România.

Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pieţei asigurărilor atât în Austria cât şi în Europa Centrală şi de Est, cu aproximativ 50 de companii în 24 de ţări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: omniasig explozie velpitar brasov, vienna insurance group
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...