2018-07-16 23:04


Facilități pentru șomeri: documentele vor fi depuse on-line

 |  19:04
Facilități pentru șomeri: documentele vor fi depuse on-line

Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, o serie de masuri care vin in ajutorul somerilor, astfel ca agentiile pentru ocuparea fortei de munca vor fi obligate sa accepte documentele si in format electronic.

Executivul anunta ca agentiile pentru ocuparea fortei de munca pot sa obtina informatiile cu privire la veniturile persoanelor direct de la Fisc, inclusiv in format electronic, in baza unui protocol semnat intre cele doua institutii."In cazul in care persoana se prezinta cu adeverinta de venit eliberata de catre organele fiscale teritoriale subordonate ANAF, inclusiv prin intermediul spatiului privat virtual, agentiile pentru ocuparea fortei de munca sunt obligate sa o accepte", precizeaza Guvernul.De asemenea, cei care vor sa incheie un contract de asigurare pentru somaj pot sa prezinte documentele necesare si in format electronic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: guvern, masuri, someri, anofm, documente electronic

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.