2019-01-18 17:56


Fanfare din Scoţia, Italia, Franţa, Ungaria şi România vor cânta în parcurile bucureştene pe 9 Mai

 |  18:01
Fanfare din Scoţia, Italia, Franţa, Ungaria şi România vor cânta în parcurile bucureştene pe 9 Mai

Sâmbătă, 9 Mai, Ziua Europei, ARCUB organizează un eveniment special. Între orele 13.30-18.00 cinci fanfare europene vor susține recitaluri inedite în puncte cheie ale orașului, precum: Parcul Unirii, Parcul Cișmigiu (zona foişor), Parcul Herăstrău (zona foişor) și Piața Universității (esplanada cu statui).

Sărbătorită în fiecare an pe 9 mai, Ziua Europei este ocazia perfectă pentru a celebra și a le reaminti cetățenilor europeni cele trei principii ce stau la baza Uniunii Europene: unitate, respect și toleranță. Bucureștenii vor avea ocazia să ia parte la spectacolele pline de energie ale trupelor invitate: Fanfara Regimentului 30 Gardă “Mihai Viteazul” (România), The Hussards (Ungaria), The Pipe and Drums (Scoția), The Napoleonic Historical Band (Franța), Bersaglieri Military Band (Italia), sărbătorind Ziua Europei împreună cu cei peste 130 de muzicieni și alăturându-se marilor capitale europene care găzduiesc, la rândul lor, astfel de manifestări.

Accesul la evenimentele din cadrul 9 Mai – Ziua Europei este gratuit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: scotia, italia, franta, romania, 9, mai, ziua, europei, arcub
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Q
09 Mai 2015

9 MAI ESTE ZIUA-N CARE S-A ÎNCHEIAT AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL! ADEVĂRATUL HOLOCAUST ÎN CARE OMENIREA A PIERDUT MILIOANE DE VIEȚI COMPLET NEVINOVATE, SOLDAȚI, FEMEI, COPII, BĂTRÎNI, ÎN ÎNCERCAREA, SE PARE NEREUȘITĂ -DUPĂ REACȚIILE MAI NOI ȘI ALE KRETYNYLOR DE ”POLITICIENI” ROHMANCI, DE A STÎRPI NAZISMUL, DE A NU TRASFORMA ÎNTREAGA LUME ÎNTR-UN GIGANTIC ȘI SINISTRU LAGĂR DE EXTERMINARE, ”BINE DOTAT” CU CREMATORII ÎN CARE OMENIREA SĂ FIE ARSĂ, EVENTUAL DE VIE, ÎN CONFORMITATE CU ”TEHNOLOGIA” DEUTSCH. CINSTE TUTUROR CELOR CARE AU MURIT PT. CA NOI SĂ PUTEM TRĂI! REQUIESCAT IN PACE, TOȚI ACEI CARE , CU PREȚUL VIEȚII LOR AU REUȘIT SĂ SUFOCE, CHIAR DACĂ NUMAI TEMPORAR, LEPRA NAZISTĂ!
CROCODILUL FLAMAND
09 Mai 2015

ATAT PRIMUL CAT SI AL DOILEA RAZBOI MONDIAL A FOST FACUT DE BANCHERII ROTSCHILD-ROCKEFELLER CARE CONTROLEAZA BANCA FED(CARE NU ESTE NATIONALA CI PRIVATA) HITLER A FOST NEPOTUL LUI ROTSCHILD,BASTARDUL LUI ANAMARIA SHICKLGRUBER,MENAJERA LUI ROTSCHILD PE CARE A VIOLAT-O LA VIENA;TATAL ADOPTIV AL LUI ADOLF SE NUMEA ALOIS HIEDLER,IAR NAZISTII AU SCHIMBAT NUMELE IN "HITLER" EVA BRAUN A FOST EVREICA...APROPOS BASESCU ESTE NUMELE SCHIMBAT AL LUI BRAUN(OWICS)...IAR MIRCEA "BASESCU" SEAMANA DE NU SE POATE CU ADOLF HITLER...COINCIDENTA......SAU NU SI TERMINATI CU VRAJEALA-BULSHIT CA NU MAI TINE SMEKERIA...AVEM INTERNET SI TOTUL ESTE ONLINE
CROCODIL DE TABLA
09 Mai 2015

Si mentori comunismului tot evrei , Stalin fost Popa , prima incercare de comunist a fost Isus . Cite insecte , tot atitea secte religioase si politice .
JANOș
09 Mai 2015

Jigen sho labo, Roman jobago!
LIBOHUA
13 Mai 2015

http://www.handbagsreplica.co
Random imageUltimele stiri

loading...