2018-07-16 17:47


Fără curse anulate sau întârziate pe Aeroportul Henri Coandă

 |  09:49
Fără curse anulate sau întârziate pe Aeroportul Henri Coandă

Traficul aerian se desfăşoară în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi ale Capitalei. Nicio cursă nu era anulată și nu se înregistrau întârzieri, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

"Se aterizează și se decolează în deplină siguranță. Nicio cursă nu este anulată și nu se înregistrează întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime", precizează CNAB.

Pistele, platformele și căile de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea operațiunilor aeriene.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12

TAGURI: curse anulate, aeroport henri coanda

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.