2018-06-23 11:10


Fără alcool la meciul Steaua-Rapid

 |  14:46
Fără alcool la meciul Steaua-Rapid

Pentru buna desfăşurare a meciului de fotbal care va avea loc pe Arena Naţională, astăzi, între echipele FC Steaua Bucureşti - FC Rapid, din cadrul Ligii nr. I, ediţia de campionat 2011 -2012, Primarul Neculai Onţanu a interzis comercializarea bãuturilor alcoolice în ziua meciului între orele 16.00 - 23.00.

Această măsură se aplică tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele artere de circulaţie: Piaţa Eudoxiu Hurmuzachi, Şoseaua Mihai Bravu,  Strada Vatra Luminoasă, Bulevardul Pierre de Coubertin, Şoseaua Pantelimon,   Bulevardul Chişinău,  Bulevardrul Basarabia.

De la dispoziţia edilului din sectorul 3 fac excepţie unităţile de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunţi, botezuri, aniversãri de zile festive.

Pentru nerespectarea dispoziţiei date pentru intervalul orar stabilit, se vor aplica sancţiuni cu amenzi cuprinse între 500- 1.500 de lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Arena Nationala

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.