2017-01-23 08:43


Fără comercializare de alcool până pe 31 ianuarie

 |  16:56
Fără comercializare de alcool până pe 31 ianuarie

Primăria Sectorului 1 a decis prelungirea dispoziţieiprin care se interzice comercializarea băuturilor alcoolice în zona centrală a municipiului București, din cauza protestelor din zona Piaţa Universităţii, până la data de 31 ianuarie.

Solicitarea de prelungire a restricțiilor a fost formulată de către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București Astfel, în perioada 24-31 ianuarie 2012, agenții economici situați la o distanță de minim 1.000 de metri față de Piața Universității nu au voie să comercializeze băuturi alcoolice între orele 17.00 şi 00.00.Restricțiile se aplică până la granița sectorului 1 cu celelalte sectoare: Teatrul Național pe partea stângă a Bdului Nicolae Bălcescu pe sensul de mers înspre Piața Unirii și Facultatea de Chimie a Universității București pe partea dreaptă.

Amendă de 5.000 de lei

La aceeaşi solicitare a Jandarmeriei, Primăria Sectorului 2 a decis, de asemenea, prelungirea perioadei de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice în zonele adiacente Universităţii, tot până pe 31 ianuarie, în perimetrul delimitat de următoarele artere de circulaţie: Bulevardul Dacia, Calea Moşilor, Strada Traian, Calea Călăraşilor, până la limita de sector.

De la dispoziţiile edilului din sectorul 2 fac excepţie unităţile de alimentaţie publică ce au şi funcţii de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, cum ar fi nunţi, botezuri sau aniversări.

Aceste măsuri au fost luate pentru o mai bună defăşurare a adunărilor de protest din Piaţa Universităţii, pentru protejarea manifestanţilor de infiltrarea unor oameni aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice care ar putea perturba. Poliţia Locală va veghea asupra respectării acestor măsuri. Neregulile vor fi sancţionate cu sume cuprinse între 500 şi 5.000 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: Piata-Universitatii, Bulevardul-Dacia, Calea-Mosilor, Calea-CalarasiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image