2019-02-20 01:52


Fata violată din Vaslui, ameninţată cu moartea

 |  17:28
Fata violată din Vaslui, ameninţată cu moartea

Raluca, fata violată a cărei poveste a făcut înconjurul ţării, primeşte ameninţări cu moartea. După ce în noiembrie anul trecut, fata a fost violată de 7 tineri din judeţul Vaslui, nici acum nu este lăsată în pace.

Ea susţine că doi prieteni ai violatorilor au încercat să o calce cu maşina chiar când pleca de la meditaţii de la şcoală. Fata va da examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă.

 

După ce Raluca a depus plângere la poliţie, cei doi tineri au fost audiaţi de forţele de ordine. Ei nu au negat că au îndreptat maşina spre fată, însă au susţinut că nu au vrut decât să o sperie. Cei doi s-au ales totuşi cu dosar penal pentru ameninţare.

 

Şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, sunt judecaţi, sub control judiciar, după ce ar fi sechestrat şi violat, timp de mai multe ore, o elevă de 18 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-10
Citeste si:
Călăraşi. Poliţiştii care au violat o fată dintr-un centru de plasament rămân în arest preventiv

TAGURI: fata violată, viol Vaslui, violatori, ameninţată, control judiciar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMNEZEU(L MAMII LOR)
11 Aug 2015

ÎN ROHMANICA, ”JUSTIȚIA”, ACEASTĂ MEGASTRUCTURĂ MAFIOTĂ, ESTE MAMA CRIMEI! ACEȘTI TICĂLOȘI, LA ”PACHET” CU POLIȚIA, PROCURATURA ȘI LEPRELE DE POLITICIENI, TREBUIE NEANTIZAȚI, VINOVAȚI DE MIZERIA-N CARE A FOST ADUSĂ ȚARA ȘI, DESIGUR, POPORUL! DEȘTEAPTĂ-TE, ODATĂ, ROMĂNE!
CROCODILUL FLAMAND
11 Aug 2015

VASLUI?POATE VREI SA ZICI CAM TOATA MOLDOVA...LE VIOLEAZA TATA...CA SA NU LE VIOLEZE ALTUL INAINTEA LUI...SI DUPAIA MERGE SA PUPE MOASTE LA PATRIARHUL "VOTATI PONTA"...CA SA SE SPELE DE NECURATUL...ASTIA AU RAMAS IN FEUDALISM....PINALTI...UDREA...RISTEA PRIBOI....PRINTUL PULICA-PAULICA.......OAMENII PESTERILOR...VOR SA CONDUCA ROMANIA....VAI DE SOARTA LOR DE PRIMITIVI...DATI-LE O INSULA PARASITA....SA-SI FACA TARA LUI BUNGA-BUNGA SI BARA-BARA...SI CATE UN TSUNAMI IN FIECARE DUMINICA.....
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...