2018-09-26 12:19


Femeia care şi-a aruncat pe geam bebeluşul nu va răspunde penal

 |  11:59
Femeia care şi-a aruncat pe geam bebeluşul nu va răspunde penal

Femeia care şi-a aruncat pe geam, în luna octombrie, bebeluşul în vârstă de doar două luni, nu va răspunde penal în condiţiile în care în momentul producerii faptei nu avea discernământ, ea urmând să fie internată la Psihiatrie. În urma acestui incident, bebeluşul a murit.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a precizat, într-un comunicat de presă, că femeia suferea de tulburări mentale şi de comportament severe, tulburare depresivă recurentă şi tulburare mixtă de personalitate.

”În cauză s-a efectuat o expertiză medico-legală psihiatrică, din care rezultă că numita Abu - Zarifeh Monica Adriana prezintă diagnosticul tulburări mentale şi de comportament severe, asociate cu puerperium, tulburare depresivă recurentă, episod actual sever cu simptome psihotice, tulburare mixtă de personalitate cu elemente impulsive şi anancaste (n.r. - slăbirea simţului realului). Prin raportul de expertiză medico-legală, Comisia de expertiză a apreciat că, în cadrul bolii sale psihice, sus-numita nu a avut capacitatea psihică de a aprecia critic conţinutul şi consecinţele faptei sale - discernământ absent raportat la fapta imputată. S-a recomandat aplicarea măsurilor de siguranţă prevăzute de art. 110 Cod penal, internare obligatorie", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, transmis la solicitarea Mediafax. 

Sursa citată a mai menţionat că, prin ordonanţa din 27 noiembrie, s-a dispus clasarea cauzei având ca obiect infracţiunea de omor comisă de Abu - Zarifeh Monica Adriana. De asemenea, s-a dispus sesizarea instanţei cu propunerea de a lua măsura de internare medicală a acesteia. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-07

TAGURI: femeie, arunca, geam, bebelus, nu, raspunde, penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...