2018-12-15 09:01


Finala Europa League, pe mâna serviciilor secrete

 |  21:00
Finala Europa League, pe mâna serviciilor secrete

Primarul Oprescu a anunţat ieri că serviciile secrete se vor ocupa, în perioada desfăşurării finalei Europa League, de cei „care pot face probleme”. Totul este pregătit pentru marea finală care va avea loc miercuri, 9 mai, între formaţiile spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Primarul general a precizat că au fost verificate restaurantele şi hotelurile pentru a nu exista nici o surpriză neplăcută. Poliţia rutieră va dispune evacuarea autoturismelor parcate pe strada Maior Coravu. Totodată, au fost luate măsuri de informare a restricţiilor de trafic pentru riverani pe data de 9 mai, precum şi la cele două fan-zone, din Piaţa George Enescu şi Piaţa Constituţiei. Administraţia Străzilor a efectuat marcaje de semnalizare temporară în zona străzii Maior Coravu şi a Bulevardului Basarabia. Primarul a dispus ca Bdul Basarabia să fie mai bine luminat, prin intervenţia celor de la Luxten, care să mărească puterea iluminatului stradal şi nu prin tăierea crengilor copacilor care obturează becurile. Intervenţia Luxten, fie şi cu caracter temporar, va fi şi pe străzile Vatra Luminoasă, Pierre de Coubertin şi Maior Coravu. De asemenea, au fost semnalizate şi traseele dinspre Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” spre Arena Naţională şi spre cele două fan-zone, din Piaţa George Enescu şi din Piaţa Constituţiei.

Măsurile de siguranţă şi ordine publică vor fi asigurate de 5.300 de cadre din Ministerul Administraţiei şi Internelor, precum şi de 500 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. De asemenea, există efective de rezervă în apropiere de Bucureşti. Poliţia Capitalei va suplimenta şi ea efectivele de poliţişti judiciari la secţiile din zonele evenimentului, dar şi cu poliţişti care ştiu limba spaniolă la fan-zone şi stadion.

În fan-zone vor exista cişmele pentru suporteri, iar primarul Oprescu a cerut ca suporterii iberici să aibă la dispoziţie şi apă potabilă cât vor aştepta lângă autobuze, la sosire şi plecare, şi nu cumva să li se dea apă din cisterne. De asemenea, toaletele ecologice să fie şi ele funcţionale şi golite la timp, iar după încheierea evenimentului să dispară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-18

TAGURI: UEFA, finala, suporteri, servicii- secrete, stadion, trasee, iluminat, placute
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
07 Mai 2012

E un eveniment important,si nu se admit scapari.Nu e greu de intuit cine sunt cei la care se refera Sorin Oprescu.Dar pentru asta exista oameni specializati!Fiecare cu feliuta lui treaba!
DANIEL MORARESCU
07 Mai 2012

Sper ca suporterii hispanici sa nu se incaiere prin Bucuresti;au o intreaga Spanie la dispozitie pentru acest lucru!Bucurestiul,Sorin Oprescu si Arena Nationala trebuie sa fie gazde,si atat!
Random imageUltimele stiri


loading...