Finalizarea pasajului Basarab, amânată cu încă o lună
2018-08-20 00:19


Finalizarea pasajului Basarab, amânată cu încă o lună

 |  19:26
Finalizarea pasajului Basarab, amânată cu încă o lună

Pasajulsuprateran Basarab din Bucureşti va fi funcţional începând din martie 2011,lucrările fiind programate să se încheie până la sfârşitul anului în curs, adeclarat, ieri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Înacest moment, lucrările la pasaj sunt efectuate în proporţie de 95%. Laînceputul anului viitor, se va mai lucra la capetele pasajului, pentru a seface legături cu străzile adiacente", a mai spus edilul-şef. Oprescu aprecizat că bucureştenii care locuiesc în zona Titulescu vor fi protejaţi dezgomotele produse de traficul pe pasaj cu ajutorul unor panouri antifonice.

Costuriletotale ale pasajului se ridică la 160,7 milioane de euro, incluzând şi baniicheltuiţi pentrulucrările lastaţia de tramvai aferentă. Aceasta vafi dotată cu scări fixe, lifturi şi scări rulante la nivelul solului, care săpermită accesul la şi dinspre staţiile de metrouBasarab şi Gara deNord. Circulaţia rutieră în zona pasajului a fost redeschisă parţial lajumătatea lunii septembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638948-08-08

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...