2019-02-22 23:07


Firea anunță că vor fi AGITATORI la mitinguri

 |  18:33
Firea anunță că vor fi AGITATORI la mitinguri

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, a anunțat că are informații conform cărora la cele două mitinguri ce au loc duminică seara în capitală, unul la Palatul Cotroceni și altul în Piața Victoriei, sunt ”infiltrate persoane care apartin anumitor organizatii care doresc deturnarea manifestatiilor de la scopul initial”.

"Conform prevederilor legale, primarul general are atributii si in ceea ce priveste siguranta cetateanului. Motiv pentru care am dispus convocarea de urgenta a ATOP - Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica, in aceasta seara, avand informatii potrivit carora in cadrul mitingurilor neautorizate din Capitala, unul anuntat in mass-media de mai bine de 24 de ore ca fiind cel mai mare protest din perioada post-decembrista iar celalalt aparut spontan in ultimele ore, ar fi infiltrate persoane care apartin anumitor organizatii care doresc deturnarea manifestatiilor de la scopul initial.

Au aparut deja incidente, care se pot amplifica, in aceasta seara. Am dispus alertarea, pentru astfel de situatii, a ambulantelor, structurilor ISU, a efectivelor Politiei Locale.

Fac apel la institutiile abilitate ale statului cu atributii in siguranta nationala sa tina cont de acest semnal de alarma pe care il trag, avand in vedere ca pe teritoriul Capitalei sunt principalele institutii ale statului, ambasade, consulate, aproape 3 milioane de locuitori, studenti, turisti.

Ca primar general si roman sper ca finalul acestor manifestatii sa duca la intarirea increderii cetatenilor in institutiile democratice ale statului, sa pastram integritarea teritoriala si pacea in tara, intr-o perioada in care conflictele fac victime printre cetateni nevinovati atat in regiune, cat si in alte zone ale lumii".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: gabriela firea, mitinguri, proteste, primar general
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UMERI CRACI DE DIMBOVITA
05 Feb 2017

PERICOL MARE , IESE RADULEASCA EROU MARTIR AL REVOLUTIEI ROMANE , ANDREIA MARIN CU TURCU IN CUR , CURVELE LUI CATALIN BOTEZATU , ARSINEL , CARAMITRU , SERGIU NICILAIESCU , GENERALUL OPREA , VASILEASCA OLTEANCA , MADALIN VOICU , NIRO , CAMATARU , BERCEA MONDIALU , MIRON COZMA PATRICIU , GHITA , NASTASE , MISA , TIGANI SI ARABI CHINEZI DIN VOLUNTARI SI AFUMATI , CU TOATE MOLDOVENCILE IN MACIUCI . DAR POLITIA CE ZICE DE ORDONANTA , RAMIN FARA SERVICI ???
HAZNAUA URBEI
05 Feb 2017

DUTE IN PIATA SA TE UMPLE DE SCUIPAT TOTI CETATENI CINSTITI . ESTI O HOATA DE MOLDOVEANCA PARVENITA IN VOLUNTARI MAFIOT . LA PRIMARIE NUMENI NU REZOLVA DOSARE SI AMINA DE ANI DE ZILE . NU PRIMESTI IN AUDIENTA NICIODATA . ESTI O LASA A MAFIEI RSD .
BOLSEVICA.
05 Feb 2017

In fiecare an analfabetii din voluntari sunt dusi ca oile in autobuze sa linga moaste la Iasi de Sf Parascheva. Costurile sunt acoperite de primarie in schimbul voturilor. Astazi au fost adusi sa protesteze in fata Cotrocenilor pentru SUSTINEREA HOTIEI A POMENILOR SI A TRANDAVELII PE BANI PUBLICI. ACESTI PENSIONARI USOR DE MANIPULAT AU COPII SI NEPOTII IN PIATA VICTORIEI. ACOLO ESTE VIITORUL ROMANIEI. CEI DE LA COTROCENI ( PENSIONARII ) REPREZINTA TRECUTUL APUSUL UNEI ERE A CORUPTIEI.
ION
06 Feb 2017

Incapabila, incompetenta, mincinoasa doamna Gabi a ajuns la concluzia ca nu ii sta bine sa fie decenta si cu bun simt. Si a recidivat spunând ineptii si minciuni. Ca nu cumva sa rămână cineva care sa nu vadă cat de limitată in gândire este si cat de mincinoasa. Va amintiți cum mintea ca nu sunt cozi la sectiile de votare din străinătate? Si ca sunt doar câțiva care formează cozi pentru ca au primit bani? Nu pot sa uit stupiditatea discursului si privirea îndoctrinata si lipsită de orice sclipire. Exact ca acum. Sper sa nu mai conducă acest oraș, sa o uitam ca pe un vis urat si tâmpit.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...