2018-11-19 22:04


Fost pastor baptist şi soţia sa, ucişi violent în propria locuinţă

 |  15:21
Fost pastor baptist şi soţia sa, ucişi violent în propria locuinţă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat că a fost declanşată o anchetă după ce un fost pastor baptist din Sighişoara şi soţia sa, ambii în vârstă de peste 75 de ani, au fost ucişi violent în propria locuinţă.

A fost declanşată o anchetă după ce, cu o zi în urmă, Poliţia şi procurorii au fost sesizaţi că într-un imobil din Sighişoara au fost găsite moarte două persoane, a afirmat duminică purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Angela Barbu.

Doi soţi, în vârstă de peste 75 de ani, au fost găsiţi de către fiica lor, care locuieşte tot în Sighişoara. Aceasta a mers la părinţi, iar când i-a găsit morţi a alertat Poliţia şi procurorii. După ce trupurile celor doi au fost duse la Institutul de Medicină Legală, autorităţile au demarat o anchetă.

"S-a stabilit că moartea ambilor soţi a fost violentă, aceştia având urme de violenţă pe corp. Bărbatul este fost pastor baptist, ulterior pensionar. În imobilul respectiv s-au constatat urme de răvăşire, dar încă nu s-a stabilit dacă mobilul crimei a fost jaful", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Un miros puternic de gaz s-a simţit la faţa locului la momentul sosirii ambulanţelor , însă nu se ştie dacă persoanele care au săvârşit crimele au dat drumul la gaz pentru a masca faptele. Pentru un moment nu poate preciza care a fost cauza morţii celor doi bătrâni, ancheta fiind în desfăşurare, a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639561-01-07

TAGURI: Sighişoara, pastor, crimă, anchetă
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...