2018-10-18 19:35


Fostul Principe Nicolae, mesaj emoţionant de Anul Nou: Mi-a răpit ţara şi m-a dus într-un exil...

 |  09:46
Fostul Principe Nicolae, mesaj emoţionant de Anul Nou: Mi-a răpit ţara şi m-a dus într-un exil...

Nicolae Medforth Mills, fost Principe al României, a transmis un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, cu ocazia Anului Nou. Acesta a afirmat că a fost „un an greu şi profund nedrept”, care „i-a răpit ţara şi l-a dus într-un exil” pe care l-a acceptat.

„A trecut un an greu şi profund nedrept, care mi-a răpit ţara şi m-a dus departe de voi, într-un exil pe care însă l-am acceptat. Respectul faţă de Majestatea Sa rămâne neclintit. Un An Nou plin de bucurii, sănătate şi împliniri!”, este mesajul fostului Principe al Romniei.

La 11 august, Regele Mihai I a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de "Principe al României" şi calificativul de "Alteţă Regală". Totodată, Nicolae a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-31

TAGURI: fost, principe, nicolae, mesaj, emotionant, anul, nou, rapeste, tara, duce, exil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PROTECTIE
31 Dec 2015

Cauta o tara care sa-ti ofere protectie si da in gat tot complotul de la Palat . Cui a servit exilul tau si cine va profita din trasul sforilor , este intrebarea pe care o parte din romani vor sa o cunoasca . Poti avea 10 titluri retrase , in ADN-ul tau tot sangele parintilor tai il ai , restul sunt dude.
Random imageUltimele stiri

Bătălia Taxelor la Ploiești Acum 3 ore | (0)
Social


loading...