2017-01-24 07:13


Fostul primar Videanu câştigă milioane din afaceri cu Primăria

 |  19:13
Fostul primar Videanu câştigă milioane din afaceri cu Primăria
Firma lui AdrieanVideanu furnizează piatră şi borduri pentru Administraţia Străzilor, instituţieaflată în subordinea municipalităţii, conform portalului b365.

Firmala care fostul edil e acţionar livrează piatra cubică şi bordurile pentrurefacerea străzilor adiacente Bulevardului Aviatorilor, lucrare pentru care Primăriaplăteşte peste 78 de milioane de lei. Pe cele patru străzi paralele cu BulevardulAviatorilor, muncitorii lucrează de zor. Excavatoarele scot piatra cubică dinpamânt şi o încarcă în camioane, pentru ca apoi să ia calea depozitelor. Pelocul rămas, alţi muncitori nivelează terenul şi îl pregătesc pentru a punepiatră cubică nouă.

Dupăconstructor, nu mai corespunde calitativ nici măcar o bucată din piatra scoasăde pe cele două străzi laterale şi o înlocuieşte pe toată. Aşa că AdministraţiaStrăzilor a impus prin contract firmei care a câştigat licitaţia de reabilitaresă cumpere altele noi.

Aşaa ajuns firma fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu, să fie încă o datăfurnizor de piatră cubică şi borduri pentru stăzile din Bucureşti. Primeleloturi au fost deja livrate, iar etichetele arată că furnizorul a adus piatratocmai din China. Adriean Videanu nu a putut fi contactat pentru lămuriri.Administraţia Străzilor are însă explicaţii pentru felul în care se faceînlocuirea pavelelor. Conform contractului încheiat cuPrimăria Capitalei, cele şase străzi laterale de pe Bulevardul Aviatorilortrebuie să fie pavate până la sfârşitul anului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-06



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image




Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală