2018-12-15 16:26


FSLCPR protestează luni la sediul Guvernului şi cel al PSD. Sindicaliştii, nemulţumiţi de situaţia salariaţilor din sector

 |  08:24
FSLCPR protestează luni la sediul Guvernului şi cel al PSD. Sindicaliştii, nemulţumiţi de situaţia salariaţilor din sector

Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Cercetare-Proiectare din România (FSLCPR) protestează luni, la sediul Guvernului și cel al PSD din Șoseaua Kisseleff, sindicaliştii fiind nemulţumiţi de situaţia în care se regăsesc salariații din sector.

FSLCPR a precizat, într-un comunicat de presă, că „acțiunea continuă seria protestelor din mai, iunie și iulie, generate de situația de neacceptat cu care se confruntă salariații din institutele de cercetare științifică-dezvoltarea tehnologică din România, cu salarii neîncasate de mai multe luni, cu condiții de lucru inumane (lipsa apă, căldură), cu încălcarea drepturilor sindicale și hărțuirea membrilor de sindicat, de indolența factorilor responsabili din administrație și încercarea de înăbușire a protestelor, prin blocarea informației și intimidarea (eliminarea) participanților".

Liderul sindical Radu Minea a precizat că autorităţile „ignoră” situaţia semnalată de sindicalişti.

"Cu toate că am sesizat pe domnul președinte, primul-ministru și ministerele responsabile despre cele prezentate mai sus, constatăm că se continuă ignorarea situației și adoptarea unor măsuri incalificabile, cu scopul de a șterge urmele ilegalităților și de a distruge psihic și fizic pe cei ce au îndrăznit să sesiseze autoritățile. Problemele specifice ale institutelor vor fi prezentate în cadrul pichetării", a menţionat Radu Minea.

Potrivit sursei citate, protestul se va desfăşura luni, între orele 9.30 – 13.00 la Guvern, iar între intervalul14.00 – 16.00 la sediul PSD din Şoseaua Kisseleff. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-03

TAGURI: fslcpr, protesteaza, guvern, psd, sindicalisti, salariat, sector
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...