2018-07-15 22:19


FSLI cere transparenţă în organizarea concursurilor pentru inspectori

 |  16:17
FSLI cere transparenţă în organizarea concursurilor pentru inspectori

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) cere Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice să păstreze tonul de imparţialitate aplicat în organizarea concursului pentru funcţiile de inspectori generali şi inspectori generali adjuncţi şi la concursul pentru funcţiile de inspectori de specialitate şi la cel pentru funcţiile de directori ai unităţilor de învăţământ.

Pentru a elimina complet intervenţia politicului şi la nivel teritorial, este nevoie să fie modificată urgent metodologia pentru ocuparea funcţiilor de conducere de la nivelul unităţilor de învăţământ. Singurele criterii care ar trebui să conteze şi la nivel de şcoală ar trebui să fie calităţile profesionale şi morale, nu susţinerea unui partid sau a unui primar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: flsi, transparenta, organizare, concursuri, inspectori, scolari, directori, scoala

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.