2019-03-23 08:52


Funeriu şi-a adus jurist în minister de la universitatea unde tatăl său este prodecan

 |  19:57
Funeriu şi-a adus jurist în minister de la universitatea unde tatăl său este prodecan
În timp ce atenţia tuturor celor interesaţi deînvăţământul românesc este îndreptată către examenul de bacalaureat, ministrul educaţiei,cercetării, tineretului şi sportului, Daniel Petru Funeriu, profită de ocaziepentru a-şi întări echipa. Recent, în Ministerul Educaţiei a fost adus cajurist Mihai Deliu Boţan, care ocupă aceeaşi funcţie şi în cadrul Universităţii“Aurel Vlaicu” din Arad, unde tatăl ministrului educaţiei, Ionel Funeriu, este prodecanşi lector. Mai mult, Mihai Boţan nu a susţinut nici un concurs pentru a ocupafuncţia de jurist în cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tinerertului şiSportului (MECTS). Reprezentanţii ministerului condus de Daniel Funeriu susţinînsă că Mihai Boţan a venit de la Universitatea de Vest din Timişoara. “Domnul Boţan este angajat în cadrul MinisteruluiEducaţiei. Nu a dat concurs. A venit prin transfer de la Universitatea «AurelVlaicu» din Arad”, ne-au declarat reprezentanţii MECTS. Totuşi, pe site-ul oficial alMinisterului Educaţiei, edu.ro, Mihai Boţan figurează în continuare ca fiindconsilier juridic al Universităţii “Aurel Vlaicu”.

Conform legilor în vigoare, Mihai Boţan nu poate avea unsalariu mai mare de 3.500 de lei, ca jurist al Ministerului Educaţiei, dar esteultima persoană care semnează contractele de achiziţii.

Reprezentanţii Universităţii “Aurel Vlaicu” susţin căMihai Boţan este “detaşat la Bucureşti, până în luna septembrie”. În acestecondiţii, Ministerul Educaţiei va trebui să achite salariul juristului MihaiBoţan, iar acesta nu ar trebui să mai primească o altă sumă de bani de laUniversitatea “Aurel Vlaicu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...