2017-01-24 07:07


Funeriu: Conducerea “Jean Monnet”, demisă

 |  16:15
Funeriu: Conducerea “Jean Monnet”, demisă

Conducerea Liceului “Jean Monnet” a fost demisă din cauza gravelor nereguli constatate de Corpul de control al MECTS, iar Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) va monitoriza timp de un an activitatea unităţii de învăţământ, a declarat ministrul educaţiei, Daniel Funeriu.

“Controlul efectuat a arătat că relaţia nefirească între profesor şi elevă, indiferent de cât de emancipat este mediul de la «Jean Monnet», a fost şi rezultatul unor disfuncţionalităţi grave în conducerea liceului şi gestionarea relaţiei părinte-şcoală. Evident, instanţa este cea care va decide asupra naturii acestei relaţii. Se vede clar că, atunci când conducerea şcolii nu îşi face datoria, efectele sunt grave”, a spus Funeriu, citat de Mediafax. Ministrul educaţiei a precizat că, printre alte măsuri, a decis demiterea, conform procedurilor legale, a întregii conduceri şi monitorizarea de către ISMB a activităţii în liceu pe o perioadă de un an.

Corpul de control al ministrului a stabilit că direcţiunea Liceului “Jean Monnet”nu a asigurat măsurile de siguranţă pentru organizarea excursiei în urma căreia o elevă a acuzat că a fost violată de profesorul de educaţie fizică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: funeriu, jean_monnet, demitere, excursie, viol, profesorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICU
06 Dec 2011

Cred că o măsură salutară (și sanitară) ar fi desființarea liceului. Dacă nu va da rezultate să fie desființați și părinții, tutorii, vecinii etc.
Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală